MARGO Deweloper

Deweloperzy

Pępowo, Natura Park 4/2

ŚCIEMA! (1) Drogie MARGO Skoro już oceniacie się jako zadowoleni klienci to róbcie to na... :) MY JESTEŚMY ZADOWOLENI (1) W ubiegłym roku kupiłam mieszkanie na Jasień Parku. Pan w dziale sprzedaży... asia$marek MARGO ZNÓW OSZUKUJE (1) Oszuści z mARGO znów pokazali, jak ordynarnie można się zachować wobec... wqrwiony
UWAGA NA TEGO DEWELOPERA! (1) Kupiłem mieszkanie na Jasień Park, nowe osiedle sprzedawane jako blok z... piasek Mieszkanie na Jasień Parku (1) W ubiegłym roku kupiłem mieszkanie w Jasień Parku w promocji POD KLUCZ w... Mateusz POLECAM (4) Solidny Developer, fachowa obsługa. Z dokonanego wyboru jestem bardzo zadowolona Beata Bigus Polecam (1) Oglądalismy osiedle Jasien Park w Gdansku, budynki estetyczne, jasne i przede... JP super oferta, bardzo fajna obsługa! (8) kupiliśmy mieszkanko, odebraliśmy - bez problemów. Polecam wszystkim przemiłe... Jola Polecam (6) Razem z mężem kupiliśmy mieszkanie w Jasień Parku. Jestem bardzo zadowolona.... smoczusik JASIEŃ PARK - GDAŃSK (7) ZAKUPIŁAM MIESZKANIE NA JASIEŃ PARKU, NIE MA ZASTRZEŻEŃ NA DZIEŃ DZISIEJSZY... IZA margo to paranoja !!!! (4) Mam nie przyjemność pracować w tak zwanym "apartamętowcu" i to co tam się... rysiek Margo Fan (3) Ludzie przecież to przechodzi ludzkie pojęcie co Margo sobie wyobraża i ile... Margo Fan Amatorska obsługa (2) Potwierdzam, że Pani odpowiedzialna za inwestycje Jasień Park kompletnie nie... kient Filip - opinia (4) Kupiłem od MARGO mieszkanie pod wynajem w budynku Ambasador w Gdańsku... Filip Dobry Developer (4) Kupiłam mieszkanie od MARGO w 2010 r. i jestem bardzo zadowolona. Obsługa... Helena A obecnie??? (9) Witam, własnie zastanawiam się nad podpisaniem umowy z Margo, w zasadzie to... anula BRAK PROFESJONALIZMU (3) Zdecydowanie nie polecam, chcę ostrzec przed nieprofesjonalną firmą. Po 1... Konrad 1,5 roku to wystarczający czas by wyrobić sobie opinie (1) Zdjęcia w folderze piekne, obsługa przedsprzedażna poprana. po podpisaniu... niestety klient Tandeta (3) Właśnie po raz kolejny zmuszony jestem do wynajęcia ekipy remontowej do... Dariusz Glugla PB Margo - Masakra Arogancja (1) Na podstawie własnego doświadczenia przyszłym klientom PB Margo chciałabym... kajetan