MARGO Deweloper

Deweloperzy

Pępowo, Natura Park 4/2

NOWA OSOWA (4) Czytam i nie wierzę.W 2015 r. zakupiłam mieszkanie, typowo pod wynajem.... NOWA OSOWA BRAK PROFESJONALIZMU!!!! (1) Nie polecam. Nieprofesjonalna obsługa, kiepska jakość wykonania,... Gosia Jantarowa (2) Woda z ulicy leje się do hal garażowych. Kafle z balkonów odpadają. Barierki... Dżena
margo deweloper (1) nie polecam , nie wykańczają bloków do końca klatki nie pomalowane... ja Mieszkanie w Jasień Parku (1) Wybraliśmy z mężem mieszkanie w Jasień Parku, osiedle kameralne, widać ładne... Lill UNIKAĆ JAK OGNIA (1) Kupiłem mieszkanie na Nowej Osowej, bo była w miarę dobra cena, odpowiadała... Anonim Nie polecam. (2) Niestety nie mogę dodać pozytywnej opinii na temat Firmy Margo. Kupując... Ja28 Zadowolona (1) Jestem mieszkanką osiedla Nowa Osowa. Ogólnie wraz z mężem jesteśmy... KaTe Porażka (1) Osiedle Janarowe - jakość pozostawia wiele do życzenia. Deweloper nie czuł... Justyna Nowa Osowa (1) Spore opóźnienie, mieszkanie w standardzie pod klucz - naprawdę bardzo dużo... Siwy Jasień Park Gabrysiak (2) Polecam dewelopera, korzystaliśmy z usług notariusza którego zaproponował... Krzysiek Mieszkaniec Nowej Osowy (1) Zakupiłam mieszkanie na osiedlu Nowa OSOWA,do czasu podpisania umowy... Marta Nowa Osowa Polecam:) (1) Kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Nowa Osowa. Opóźnienie było minimalne, z... Magda Nie polecam!!! (2) Mieszkania Nowa Osowa sa w tragicznym stanie. W kazdym mieszkaniu jest grzyb,... Życzliwy dla nowych mieszkańców Nowa Osowa (3) Kupiłem mieszkanie dla syna na Osowie i jestem naprawdę zadowolony. Obsługa... Krzysztof KAMIENICZKI NAD JEZIOREM (5) Przypadkiem skorzystałam z dni otwartych w lipcu 2012, wówczas zwiedziłam... Iwona Margo PB - papraki jakich świat nie wiedział (5) Szczerze nie wiem od czego zacząć, bo książkę można by napisać na temat tego... Elek ŻENDA (1) Witam Stanowczo nie polecam tego dewelopera, poniewaz: -spore opoznienie w... Mieszkaniec osiedla Jasien Park SZCZERZE ODRADZAM (5) Jeżeli nie macie problemów, a chcecie je mieć kupcie mieszkanie w margo.... KLIENT- NIESTETY JAK BEZPIECZNIE KUPIĆ MIESZKANIE - JASIEŃ PARK ?? (4) Witam, Jestem zdecydowany na zakup mieszkania na JP od tego dewelopera,... Minju