ODRADZAM!!!! (3) Boże co za dno! Odradzam wszystkim,którzy jeszcze tam nie byli. Pomijając... zdegustowana tylko nie na obiad (1) Bardzo lubimy żydowską kuchnię, bo jest po prostu pyszna, a tu pełne... Elzbieta Bardzo miłe miejsce (1) Na spokojny, ale nie nudny wieczór idealne miejsce. Marta
porażka (2) niestety lokal taki sobie , ceny z kosmosu , wybór właściwie żadne bo tylko... krzys Genialny klimat! (1) Jestem z natury domatorem i strasznie ciężko wyciągnąć mnie gdziekolwiek, ale... Caesariusza bartek (2) Witam kilka slow o przebojowym . Sorry tandetnym miejscu na spedzenie czasu.... bartek Magiczne miejsce na starowce. (1) Coz za wspaniala Bohema. A muza tylko podtrzymuje magiczny klimat. I menu... Artur wow! (1) Swietne miejsce. Zupelne odswiezenie na barowej scenie Gdanska. Autentyczne,... Swietlik Miejsce dla ciała i duszy (2) Do Mazel Tov chodzę regularnie bądź tylko z mężem, bądź ze znajomymi. Cenimy... Katarzyna miejsce z klimatem (1) Bardzo przyjemna obsługa, dobra kawa, herbata, desery. Kameralne koncerty.... Zette ciężko ocenić (5) Ciężko ocenić. W restauracji było 5 osób ale po 20 minutach czekania na... arej To jakaś pomyłka. (3) Powiem krótko, tam nikt chyba nie słyszał o kuchni żydowskiej. Nie oceniam... vot lezam Mazel tov (1) posiedziałam chwile , nikt nie przyszedł- wyszlam kora Polecam! (2) Jedzenie pyszne, zwłaszcza sos balsamiczny i kawior po żydowsku. Na pewno tu... Anna Porażka (1) Fatalna obsługa, a jedzenie ...... z żydowską kuchnią ma nie wiele wspólnego.... Ilona Miejsce niespotykane (1) Raz na jakiś czas miło spotkać się ze znajomymi w lokalu, w którym można nie... Paulina Iwona - opinia (2) Knajpka, która ma aspiracje bycia klubem artystycznym a zarazem knajpką... Iwona Wow! (1) Jedzienie - nie do opisania. Przepyszne! Oprocz swietnej kuchni do... Agnieszka