Piotr - ocena (1) Dramat. Nie uwzględnia się jaki jakichkolwiek reklamacji. Piotr Marcelina - ocena (1) Jedna wielka masakra. Narożnik zakupiony za ponad 7 tys. Po niecałym roku... Marcelina Łukasz - ocena (1) Kiepska obsługa Łukasz
były klient - ocena (1) Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Wszystko jest fajnie do momentu... były klient Ireneusz - ocena (1) Dzisiaj 9.12. zapłaciłem za zamówioną rogówkę. W listopadzie w momencie... Ireneusz nikola - ocena (1) ogólnie masakra. kila lat temu kupiłem komodę , po 1,5 roku się rozpadła,... nikola Ozi - ocena (1) Agata meble jest ok ale firma transportowa niestety jeżeli jest możliwe nie... Ozi P.S. - opinia (1) Nie polecam sklepu, jakaś absolutna porażka. Odmówiono mi wymiany na inny... P.S. Paulina Z - opinia (1) Przestrzegam! Nie kupujcie w Agata Meble. Zakupiony naroznik wygląda jakby... Paulina Z Ula - opinia (1) KUBO łóżko. Dwukrotnie reklamowaliśmy ten sam towar z powodu tej samej wady... Ula Uzytkownik - opinia (1) Druga sofa i drugi zwrot. Smród w mieszkaniu utrzymuje sie juz tydzien.... Uzytkownik Natalia T - opinia (1) Tragedia! Zakupiłam narożnik, który przyjechał wadliwy niemalże w każdym... Natalia T Vladan - opinia (1) 3 produkty, 3 reklamacje.. brawo Agatameble. Vladan Klient - opinia (1) Kupilam kanapę narożna po 3 dniach na szwie rozerwany materiał poprostu za... Klient Agnieszka - opinia (1) Nie polecam, mega rozczarowanie. Kupiłam kanapę i przy zakupie zamówiłam... Agnieszka Wiesia - opinia (1) Obsługa udzieliła mi niezbędnych informacji telefonicznie przy reklamacji... Wiesia Kamila - opinia (1) Fotel zamówiony, zapłacony przy sprzedaży czas oczekiwania to maksymalnie... Kamila Adam - opinia (1) Nie polecam ten sklep to tragedia. Towar zamówiony już dawno powinien byc... Adam Grzegorz - opinia (1) Unikać!!!. Na zamówienie czeka się w nieskończoność (termin na fakturze chyba... Grzegorz Lukasz - opinia (1) Odradzam zakupy w tym sklepie. Czas oczekiwania do 28 dni, w praktyce... Lukasz