Adam - opinia (1) Oto krótka (a właściwie długa) historia naszej kuchni. Zamówiliśmy meble... Adam Paweł, Gdańsk - opinia (1) Nie polecam. Początkowy zachwyt przerodził się w rozczarowanie. Z początku do... Paweł, Gdańsk Dariusz - opinia (1) Kupiłem rogówkę. Opłaciłem transport wraz z dostawą i montażem!!!! Panowie... Dariusz
Marian - opinia (1) Zgadzam się z moimi przedmówcami Ten salon to porażka miła obsługa do momentu... Marian Celina - opinia (1) Zamówiłam kanapę w październiku. Teraz w listopadzie tydzień przed dostawą... Celina Wiola - opinia (1) Beznadzieja,bajka kończy się wraz z wydaniem pieniędzy, meble w paczkach... Wiola brog danuta - opinia (1) Witam,nie moge pozytywnie ocenic,poniewaz brakuje jednej paczki, zlozylismy... brog danuta Kris - opinia (2) Niestety, reklama to jedyna rzecz jaka tej sieci wychodzi. Na dwa duże zakupy... Kris Klient - opinia (1) Sprzedają meble uszkodzone, nie można zrezygnować z zakupu, nie zwracają... Klient Łukasz - opinia (1) Czarny przestrzec wszystkich chętnych przed zakupem czegokolwiek w tym... Łukasz Marzena - opinia (1) Jakość mebli i obsługa posprzedażowa to tragedia na reklamację trzeba czekać... Marzena Ostrzeżenie dla Klientów Agata Meble (I) (2) Szanowny Kliencie! Piszę do Ciebie z ostrzeżeniem przed zakupami i kontaktem... Wzbużony i bezsilny klient Kinga - opinia (1) W lipcu kupiłam między innymi stół szklany w którym wybuchła półka. Sklep... Kinga Bartek - opinia (1) Wszystkie opinie związane z wydłużonym czasem oczekiwania potwierdzają się. W... Bartek Klient - opinia (1) Zamówienie złożone w maju, zarówno na stronie, jak i w potwierdzeniu... Klient Michał - opinia (1) Zamówienie przyszło dopiero po ponad miesiącu. Stelaż otrzymałem uszkodzony,... Michał Krzysztof - opinia (1) Dnia 20.05.2020 zamówiłem dwie sofy Marcos. Nie skusiła mnie cena gdyż była... Krzysztof Mała - opinia (1) Ostatni raz w życiu zrobiłam zakup w sieci Agata meble.Mówię o zamówieniu w... Mała natalia - opinia (1) Uwaga !!!Zakupy, w tym sklepie to jakiś dramat!!! Robienie zakupów w Agata... natalia Gabi - opinia (1) Czekam na meble już 22 dni, 3 razy interweniowałem i otrzymuję ciągle tą samą... Gabi