Sklep jak z marzen! (1) Dla mnie nie ma zadnego lepszego. Super organizacja, dobre oferty, porzadni... Darioszka Nie polecam, oszuści (2) NIE POLECAM ABSOLUTNIE NIKOMU AGATĘ MEBLE GDAŃSK!!! 8 miesięcy temu ja z moim... Tati Wajtowicz Nie polecam nikomu !!!! (3) NIE POLECAM ABSOLUTNIE NIKOMU AGATĘ MEBLE GDAŃSK!!! 8 miesięcy temu ja z moim... Tatiana Wajtowicz
Super obsluga! (1) Bylismy w zeszlym tygodniu zamowic kanape do pokoju corki i naroznik do... Artur Ekstra szybka realizacja! (1) W weekend bylismy z mezem na zakupach w salonie. Mielismy wybrane juz lozko,... Daria Olewanie klienta (2) Dwóch panów z DTS transport Agata Katowice kompletnie mnie olało twierdząc,... J.B. Super - 3 razy na tak (1) Zdecydowaliśmy się z mężem na zakup nowego lozka a przy okazji postanowiliśmy... Kiara Zdecydowanie nie polecam. Obsługa reklamacji w tym sklepie nie istnieje. (2) Zdecydowanie nie polecam! Szkoda czasu i nerwów na obsługę poniżej wszelkiej... Krzysztof Bubel nie meble (3) Nie polecam!!!! Kupiła komode Pedro - straszny bubel.. Nie da się wyregulowac... Dorota Agata meble Gdańsk (10) Witam. Jeśli ktoś ma słabe ciśnienie a nie wie jak je sobie podwyższyć to... Mirka Porażka (3) Salon agata powinien podpisac umowe z normalna firma bo niestety ale efekt... Ja Narożna Kanapa (2) Z przykrością stwierdzam że do dziś dnia nie otrzymałem informacji o sposobie... Marek Fajne meble (1) Bylam w weekend w salonie Agata i wszystko odbylo sie bez najmniejszych... Ewelina Bojarska Słaba obsługa (2) Wszystko fajnie ale obsługa to jakaś pomyłka. Pracownicy chodzą obrażeni i z... Sofa Pracownicy (1) Ja rozumiem,że pracownik próbuje nawiązać dobry kontakt z klientem,ale... Ja Agata Meble również nie polecam (3) Wszystko idzie gładko i jest bardzo miło do momentu kiedy sklep chce sprzedać... Fatalny pracownik (2) Dostawa naroznika z salonu Agata przez firme dts.Katastrofa. bez... Ja Agata meble - NIE POLECAM!!! (30) Zamówiliśmy komplet mebli na dużą sumę. Czekamy już drugi miesiąc na biurko,... A.K. kontakt na terenie Gdańska (3) Łącznie na telefonie przesiedziałem 54 minuty - nie udało mi się dodzwonić do... Irek balagan w agata meble (3) kolejki do kasy w niedziele jak za slusznie minionych casów pol godziny 30... jasioi