Podaję Meble Agata do sądu (9) Niestety jestem kolejnym klientem, którego ta firma oszukała. Komplet... artrak Najgorszy sklep meblowy w Trójmieście (3) Od 2 miesięcy czekam na reklamacje mebla na wysoki połysk który został mi... Monika Nie polecam zakupów w Agata Meble (3) Witam złożyłam zamówienie w Agata meble w gdańsku na stół wysoki połysk wraz... Monika
Kontakt (2) Od 3 dni próbuję się dodzwonić żeby umówić się na transport, ale w telefonie... Zamówienie i rozwiązanie reklamacji - na plus! (1) W Agacie zamówiłem wersalkę i łóżko z materacem. Wersalka była gotowa po 2... Darek Beznadzieja (1) Beznadziejny czas oczekiwania,5 tyg po terminie naliczyli nam 70zl odsetek za... Magda Wszystko super! (1) Jak dla mnie wszystko w najlepszym porzadku. Zarowno z mebli jak i obslugi... Manka Dts (1) Uwazam ze ceny za transport z kosmosu wziete nie wazne czy to 5 km czy 30km... Klient dostawa (2) Otrzymałam SMS-a, że w danym dniu pojawi się kurier z meblami, nie... małgorzata obsługa klienta (1) Sklep na przywidzkiej. Oferta bogata, meble ładne, ale obsługa klienta po... szura Telefon (1) Od tygodnia nie można się do Państwa dodzwonić. Dramat. Czekam dziś na... Kasia Stracone nerwy (2) zamówione meble wyznaczony ostateczny termin realizacji i nic... czekaj sobie... Monika Odradzam stanowczo zgłoszenie 2017/REKL/GKR/003881 (1) Zamówione meble łacznie z dostawą i montażem. Podczas montaży - polecany... jada Firma przewozowa DTS (1) Ja bardzo polecam tę firmę ponieważ jestem bardzo zadowolona. Panowie... Jola nieuznana reklamacja (1) Odradzam zakup w salonie Agata meble.Zakupiony narożnik z ekoskóry za... Kamila z Gdańska Masakra (1) Mialem w zyciu pewnie kilkadziesiat razy dostawy do domu przy okazji kuriera.... Rozwalony ok (1) Zamówiłam w agacie kolejny mebel, a mianowicie biurko (jeszcze piękniejsze... gobaria opóźnienia (1) Kupiłem . To znaczy zamówiłem i zapłaciłem za rogówke i stół kucheny.... Andrzej dts (2) to po prostu porażka patrycja Tragedia - uszkodzone meble (1) Co sie od nich kupuje to uszkodzone albo nie spasowane albo części brakuje.... Wściekły klient