Dramat (1) Nieterminowi, kompletny chaos , nawet po zgłoszeniu dwóch reklamacji brak... Niezadowolony już na szczęście B NIE POLECAM (1) Kupiłam 2 kanapy, meble do salonu i na przedpokój. Obie kanapy uszkodzone,... Sandra Bardzo polecam - Kuchnie Agata (1) Bardzo polecam Pana Marcina z działu kuchnie. Pan Marcin zaprojektował nam... Justinek
Fatalna obsługa (3) Obsługa Agata Meble na ul. Przywidzkiej w Gdańsku interesuje się klientem... kl Polecam (1) Bardzo dobry sklep z artykułami meblarskimi. Szeroka oferta Agaty pozwala... kinga Obsługa w porządku (10) Dużo tutaj negatywnych opinii, ale ja się wyłamię. Zakupiłem w Agata Meble... Tomi76 Reklamacja w 3 miesiące + żenująca obsługa reklamacji (9) We wrześniu kupiliśmy zestaw mebli producenta forte, w którym po złożeniu... Stolarz amator przestrzegam kupujących w salonie na przywidzkiej (1) Zakupiłam w salonie sofę, która miała zostać dostarczona do mnie do domu... gość 123456 Meble LINATE NEGATYW (1) Meble ładne wizualnie, jednak są niedoróbki. W moim przypadku krzywe, wygięte... Tomasz Pietrzak Szczecin Agata !!Czytaj (7) Drogie ceny, na dzień promocji zawyżone :D. Pani z obsługi nie wiedziała jak... Krzysztof 42 Bardzo fajny Salon (4) Kupiłem ostatnio meble dla juniora w Salonie Agata na Przywidzkiej i jestem... Maio polecam (1) Z zakupu mebli w tym salonie jestem bardzo zadowolona, meble dobrej jakości i... adamella Sprzedaz (1) System sprzedazy jak za czasow PRL Trzeba prosic by sprzedali Nie mozna... Ripper NIE POLECAM, GORĄCO ODRADZAM (6) Dopóki jest się klientem, który jeszcze nie zapłacił, wydają się super, ale... Ewa TRAGEDIA !!! (2) rogówka zakupiona w lutym rozpadła się w lipcu reklamacja złozona 15.07 dziś... kamil Transport DTS (1) Tragedia. Pretensjonalna obsługa klienta, bardzo słaby kontakt... Kupiłam... Emilia Bielawska bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta (1) sprzedający w dziale kanap totalnie niekompetentny, nie potrafi poprawnie... tadeusz Obsługa kas (1) Obsługa na kasie to skrajna niekompetencja. Najpierw pani (specjalnie z małej... Michał klientka Gdansk (4) witam uwaga na Agata meble nie przyjmują zwrotów chciałam oddac komodę którą... Aga 3 na 5 mebli uszkodzonych - po reklamacji miesiąc i nic.. / Gdańsk (2) Nie polecam sklepu, już sam też więcej tam nie wejdę. Po dostarczeniu mebli... Bartek