3 na 5 mebli uszkodzonych - po reklamacji miesiąc i nic.. / Gdańsk (2) Nie polecam sklepu, już sam też więcej tam nie wejdę. Po dostarczeniu mebli... Bartek bałagan (2) Tragedia, 3miesiące czekałam na wymiane kanapy i po 3 miesiącach przyszła nie... Anita B. czas oczekiwania na zamowienie z kosmosu mozna nie dożyć (1) czas oczekiwania na zwykłą kanapę 2 miesiące gdybym wiedział najpierw... paweł
Zakup łóżka do sypialni (1) W październiku zakupiliśmy (podpisaliśmy umowę wpłacając zadatek) z żoną w... Jerzy Zero kontaktu (3) Po co im telefon skoro nikt od tygodnia nie odbiera?! A ja czekam na kanape... Miki Brak możliwości zwrotu zakupionego towaru (1) Co to za sklep w którym nie można zwrócić towaru??? Zakupiłam towar w... Niki porazka (6) Witam.Jak odpaliłam forum i ocene to czuje sie lepiej,ze ne jestem sama .Juz... EMI Nie korzystajcie z ofert Salonu Meblowego AGATA Meble (5) 14 lutego br. złożyłam zamówienie na dostawę mebli kuchennych w salonie... K.K. Gdańsk kpina (2) Witam,zwracam sie do wszystkich tych ,ktorzy myslą o zakupie mebli w agata... reksio Agata Meble (3) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, podejścia do klienta w jaki sposób... OLA Tragedia nie kupujcie tam (3) Na zamówioną kanapę czekaliśmy 8 tygodni po czym dostaliśmy nie taką i... klient zadowolony klient AGATA MEBLE szadółki (2) a ja jestem bardzo zadowolona ,też nie pracuję w Agata Meble .Mój narożnik... Jolanta Beznadzieja! (3) Jeśli kiedykolwiek ktoś będzie rozważał zakupy w tym sklepie odradzamy !!!... Magda&Łukasz REKLAMACAJA -AGATA MEBLE ŁÓDŹ (6) witam -od 03.07.2013r nie mogę doprosić się reklamacji drzwi witrynowych. Na... Marzena Karpińska Meble Agata (3) Chciałabym również wyrazić swoją opinię na temat sklepu "Agata Meble"... P.W. Sklep Agata Meble - Matarnia - produkcja i dział reklamacji to jedno wielkie nieporozumienie (10) Witam, zakupiliśmy narożnik w sklepie Agata w grudniu z poduszkami, wyrobili... Magdalena AGATA MEBLE- NIE POLECAM (3) Witam, Zakup mebli kuchennych w sklepie Agata Meble trwa w naszym przypadku... Renata Brak profesjonalizmu!!!! (4) Nie polecam tego sklepu - Gdańsk Przywidzka. Meble otrzymałam nie te co... Anna Niestety salon nie daje sobie rady (2) Salon ma fajne meble, i to na tyle. Kolejki do kas, do załatwienia rat-... Katarzyna Agata Meble Olewa kontakt z klijentem. (1) Zamówielem meble w salonie w Gdańsku na przywidzkiej. Co do obsługi w salonie... Bruce5