Urszula Nawrocka - opinia (1) Mam bardzo dobre zdanie na temat Sklepu meblowego Agata . Miła obsługa ,... Urszula Nawrocka Ostrzeżenie dla Klientów Agata Meble (II) (1) (ciąg dalszy z cz. I) Będąc więc postawionym w sytuacji "bez wyjścia"... Wzburzony i bezsilny klient Tragedia (1) Wysłali mi uszkodzoną kanapę której nie przyjąłem, od tego czasu minął... Kuba
nie polecam (1) Zrobiliśmy duże zamówienie w salonie Agata. Bardzo tego żałujemy. Narożnik,... Małgorzata Nie polecam (5) Zamowilismy w sklepie narożnik. Obsługa hmm jedna Pani się nami... Karolina narożnik (2) Po 15 latach wymienilismy wreszcie stary naroznik. Blisko mamy do salonów... Helena Zakupy i proces reklamacyjny (1) Jeżeli chodzi o ceny to mają rynkowe dobre, dodatkowo raty więc można... Jarek Tragiczna obsługa (3) Panie w salonie Agata, a głównie na dziale oświetlenie pracują chyba za karę.... Maria Salon Agaty/ meble (1) Dla mnie w sumie salony agata to jedyny taki salon w ktorym jeszcze sie... Marek Obsługa fatalna!!!! Nie kupujcie w tym sklepie!!! (3) 15 września zamówiłam 2 lampy. Jedna była w magazynie, drugą trzeba było... Hania Zawsze ten sam standard (1) Wiekszosc mebli mam z salonów agata w domu. A ze we wrzesniu wprowadzalismy... Marcela odradzam!!! (2) Gdańsk - opłacona szafa w sklepie w Gdańsku, opłacony transport, brak... klient Zdecydowanie TAK (1) Świetny prosty a jednocześnie klasyka + nowoczesność designu wyposażenia w... Helena Czytam te opinię o Agacie i DTSie i muszę się wtrącić. (3) Agata Meble (przynajmniej salon w Rumi) - ok, zgadzam się i również nie... Porażka. (2) To już moja druga smutna "przygoda" z zamówionymi w rumskim salonie meblami... Romek brak reakcji na reklamacje (2) Miesiąc temu kupiłam biurko w Agacie w Gdańsku w paczce okazał się... BEATA Polecam :) (1) Po tym jak miesiac dochodzilam sie z producentem o naroznik w koncu sie... Dominika NIE NIE NIE (2) Niestety, ale muszę odradzić salon Agata Meble (ul. Przywidzka, Gdańsk)... Magda super (1) Kombinowalam strasznie wybierajac meble, a mimo to obsluga z usmiechem i... Emil smogulski Obsługa klienta -porażka! (2) Zamówiłam meble ponad 10 tygodni temu. Czas realizacji zamówienia został... Kaacucha