Świetne miejsce! (1) Mój ulubiony klub, fantastyczna obsługa - pełen profesjonalizm, ceny niższe... Mateusz Słabo. (2) Słabo, bardzo słabo. Przy zamówieniu 2 stolików na 12 osób oczekiwałam więcej... Ochrona klubu (1) Wszystko wszystkm ale ochrona klubu rewelacyjna , gdyby nie panowie to... Karka
do "Kris" (Agresywny Ochroniarz) (2) "W zeszłym roku..." już początek wzbudza poważną wątpliwość w wiarygodność... Manager Ogólnie, może być (1) Szału nie ma. Można usiąść choć nie trudno znaleźć w okolicy smaczniejsze... Karin Polecam (1) Zjedliśmy cztery rózne dania i wszystko było wysmienite Mariola bardzo fajne miejsce (1) Miła obsługa, przystępne ceny i fajny klimat polecam wszystkim:) Dominik Rewelacyjne jedzenie (1) Super potrawy wspaniałe ryby i rewelacyjna jagnięcina wszystko podane z klasą... Teresa RESTAURACJA (1) Cześć, chciałem wszystkim polecić. Dawno nie zaglądałem do Miasta Aniołów,... Dominik Wizyta bardzo udana (1) Do Miasta trafiłem z przyjacielem, i to był dobry wybór, zjedliśmy b. smaczne... Robert Dziękuję!!!!!!❤ (1) To moja druga impreza w tym miejscu i nie ostatnia!!!!❤ Muzyka dla... Sylwia Sobotnia impreza (2) Bardzo mila obsługa, szczególnie na VIPie :) Polecam wszystkim! Jakub Restauracja super (2) Byłam z koleżanką potrawy pysznie udekorowane i smakowite. OBSŁUGA na... Ela Rewelacja (2) Pyszne jedzenie! Najlepsze w 3m. POLECAM!!! Magda SUPER !!! (2) Przepyszne jedzenie , miła i kompetentna obsługa, konkurencyjne ceny. Gorąco... Szymon Świątek Rewelacyjna impreza (2) Miła i profesjonalna obsługa baru. Polecam wszystkim, którzy lubią dobrą... Włodek Impreza! (2) Do Miasta Aniołów przyszedłem z polecenia znajomych i jestem bardzo... Michał Gorąco polecam :) (2) Wspaniale przyrządzone świeże ryby. Nigdzie nie jadłam lepiej podanej... Emma Polecma (1) Bardzo dobre jedzenie, w szczególności krewetki :) Obsluga na wysokim... Gość Zdecydowanie polecam!!! (1) Witam, po wielokrotnych poleceniach znajomych w końcu zdecydowałam się zjeść... Pani Agnieszka