Najgorszy klub w Gdańsku! Chamstwo i prostactwo! (10) Moja opinia jest potwierdzona wieloma sytuacjami. Nie były to jednorazowe... agnieszka Fajnie ale... (3) Przyszliśmy z kumplami około 19.00 było praktycznie pusto, właśnie skończył... Grzesiek Chamstwo ochrony i żenujące odpowiedzi selekcjonerki (4) Byłem tam w zeszłą sobotę. Byłem świadkiem fatalnego zachowania się... Mężczyzna 43 lata
Czwartkowe KARAOKE & DANCE wymiata! (2) Bywam co tydzień w czwartki w Mieście Aniołów i to są tak wyczesane imprezy,... Kasia Polecam każdemu (2) Miasto Aniołów to miejsce dla każdego, kto szuka nietuzinkowego miejsca na... Michał Dawno nie byłem na tak dobrej imprezie. (2) Znakomicie bawiłem się w Mieście Aniołów. Nie byłem tam pierwszy raz, ale ta... Karol Po raz kolejny się nie zawiodłem :) (2) Ostatnia piątkowa impreza przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Wraz ze... Bartek Polecam:) (2) Byłam drugi raz i jestem zadowolona;) muzyka super, dla każdego coś... Asia horrendalna cena teatrzyku dla dzieci! (4) Ostrzegam wszystkich rodziców - za teatrzyk płacicie nie tylko za dzieci, ale... Beata Opinie (2) Mega miejsce! najlepszy klimat i muza nie z tej ziemi! rezydenci i goscie... ruuuda Najlepszy klub w Trójmieście + przepyszna restauracja (2) Świetna muzyka, dużo ciekawych osób. Polecam! Adam POLECAM :D (2) Polecam. :) Bardzo dobre wrażenie i super zabawa. A Super imimprezy :) (2) Bylem pierwszy raz i jestem milo zaskoczony... Caloksztalt przyciąga :)... martin Marta - opinia (2) Miejsce fajne, duzo ludzi, fajna muzyka. Jedzenie ok....a z tym barmanem to... Marta Najlepszy klub w Trójmieście (1) z*******y klub! Super muzyka, barmani dają z siebie wszystko a kelnerki są... Robcio Sobotnia impreza. (1) W zeszła sobotę wpadłem do Miasta Aniołów ze znajomymi najpierw na jedzonko,... Tomek Opinia i przestroga (2) Miejsce jest rewelacyjne jak na Gdańsk - seksowne kobiety, świetna atmosfera... AA Imprezy sobotnie wymiatają (1) Za każdym razem jak przychodzę jest fantastycznie.Pozdrawiam cala ekipe😊 Marek Rewelacja (1) Bardzo mi sie podoba sie nie ma malolatow...w Klubie wszyacy... Tom Kiepska obsługa (2) Obsługa, a konkretnie mocno opalony barman, kasuje piwo po wyższej cenie niż... Gdańszczanin