najlepszy klub w trójmieście! (1) Super klub ! Gorąco polecam ! Można wybawić się na całego ! W całym... Oliwia najlepiej (2) Swietny klub ! Najlepszy w trojmiescie ! Cala obsluga idealna, usmiechniete... Marta Dominik - opinia (1) Świetnie dobrana muzyka pod kątem imprez tematycznych, alkohol się leje,... Dominik
Klub :-) (2) Sam lokal rewelacja , kelnerki zawsze miłe i uśmiechnięte , dj znakomicie... Kamila Świetne jedzenie (2) Bardzo dobre jedzenie krótki czas oczekiwania miła obsługa, restauracja... Oliwia Kinga - opinia (2) Świetne miejsce z super atmosferą. Przepiękne hostessy i tancerki podbijają... Kinga wspaniałe miejsce (2) Super imprezy ! Najlepsza muzyka klubowa. Bardzo fajna obsługa, śliczne i... Klaudia Bardzo przyjemnie (1) Po raz pierwszy odwiedzilam Miasto Aniolow, ale juz wiem, ze zrobie to na... Anastazja Super (1) Super imprezka, wybawilam sie. Najlepszy klub w trojmiescie. Goraco polecam Marta Miłe zaskoczenie :) (1) Polecam " Menu Wiosenne" a w szczególności sałatki, olbrzymie porcje nie do... Magda Michał - opinia (1) Bardzo pozytywne miejsce. niesamowita ekipa za barem, a z muzyką graną przez... Michał Polecam ! (1) Wszystko na wysokim poziomie :) xxx Wojtek (1) Serdecznie polecam Świetny klimat i super obsługa Widzimy sie w sobotę :D Wojtek Najlepszy klub w Trójmiescie. (2) Miasto Aniolòw to jeden z najlepszych klubów w Trójmieście :). Świetna... czarnaaa Stała bywalczyni (1) Byłam w zeszły piatek na imprezie po raz pierwszy , i z pewnością odwiedzę... Agnieszka Impreza sobotnia (2) bardzo fajna sobotnia impreza, bawiliśmy sie doskonale, w pełni... Mateusz DJ MIKE G - NAJLEPSZY !!! (1) Muzyka na najwyższym poziomie, świetny DJ który idealnie dobiera muzykę do... Arek Super zabawa Sylwestrowa (1) Nigdy jeszcze nie byłem na takim Sylwestrze zawsze był to bal sylwestrowy lub... Paweł Sylwester - żenada (3) Catering - porażka przed imprezą mówiono nam o roladach.. Dostaliśmy... Zdegustowana Jedyny w Gdańsku (2) SUPER CLUB! Gorąco polecam, muzyka, ludzie, obsługa , klimat wszystko na... Aneta