Polecam! (1) bardzo miła obsługa, dobra muzyka ( z pewnością każdy znajdzie coś dla... Michał Miasto Aniołów-bajeczne desery! (1) Desery są tam mega, mega! Raj dla podniebienia dosłownie:) Bananowiec z... agaD Niesamowite jedzenie (1) Już w tam tym roku byliśmy tu z rodziną oczywiście się nie zawiedliśmy... Monika
super miejsce (1) Super miejsce barmani robią zajefajne driny świetna obsluga brasi86 porazka (5) Zdecydowanie nie polecam tego klubu z powodu nadentej i nie milej... on Old and New Beats (2) Ostatnio chodze w piątki i musze powiedziec ze jest jak dla mnie super!!Ceny... Mariusz Dziękuję!!! (1) Wczorajsza impreza karaoke była najlepsza na jakiejkolwiek byłam w życiu!... Kasia Józek - opinia (1) Moje ostatnie odkrycie i numer jeden tego miesiąca to restauracja w Gdańsku,... Józek Magda Szr. - opinia (1) W restauracji Miasto Aniołów byłem na lunchu i przyznam, że okolica fajna,... Magda Szr. Późny obiad (1) Jestem zaskoczony restauracją Miasto Aniołów, do tej pory myślałem iż to klub... Robert Miasto Aniołów Club & Restaurant (1) Rzeczywiście łososia mają pierwsza klasa –jestem wielką fanką łososia i... Aneta Krawczyk Miasto Aniołów - zdecydowanie odradzam. Mam paragon za "usługę". (4) 1. Spytałem czy kotlet schabowy jest warty polecenia. Dostałem odpowiedź:... Marcin Majowy weekend w "Mieście" (1) W majowy weekend po spacerze udaliśmy się do Miasta Aniołów i szczerze... Magdalena Szróbka weekend w Restauracji Miasto Aniołów (1) w dniu wczorajszym skorzystałem z całą swoją rodziną z usług Restauracji... Łukasz weekend za pół ceny (1) Wybraliśmy się z chłopakiem do Miasta Aniołów na weekend za pół ceny. W końcu... D.B :) (1) Dziękuje za przepyszne Mojito:) Lepszego nie piłam:) Ceny jak na trójmiasto... Marti Jest moc. (1) Miasto Aniołów to najlepszy klub w Trójmieście ;). Profesjonalna ochrona,... malutka. Najlepszy klub (1) Jak dla mnie najlepszy klub w Gdańsku, profesjonalna ochrona, bardzo miła i... Aga Bardzo POZYTYWNIE. (1) Co tu dużo pisać...Imprezę urodzinową mojej żony w Mieście Aniołów będziemy... Grzegorz Najlepszy dlub dla wszystkich (1) Najlepszy dlub dla wszystkich Krystyna