:) (2) Mila i pomocna obsługa, fajny klimat. Nie ma do czego sie przyczepić. Urocze... Michał Polecam (2) Witam serdecznie. Nie wiem skąd negatywne opinie które tu znalazłem, bywam... Michał Beznadzieja! (1) Zachęceni ciekawym menu, po raz pierwszy przyszliśmy do Miasta Aniołów.... Magdalena
Najlepsza ryba w Gdańsku (3) Od dwóch tygodni jesteśmy z rodzinką w gdańsku jedliśmy w wielu restauracjach... Zadowolona turystaka z rodzinka eXXXta (2) Jak dla mnie to wszystko SUPER OBSŁUGA,OCHRONA,no i KELNERKI a wogóle to... SEBA Wstyd dla Gdańska (2) Chyba jedna z najgorszych restauracji na Starówce. Wizyta była przypadkowa.... Gdańszczanka Rewelka!!!! (2) Po 2 latach wybrałem sie ponownie do klubu wraz z kumplem!!!nic dodać nic... Dawid Zenada !!! (2) Do klubu wybraliśmy się po 2 latach przerwy.Po remoncie wystroj klubu... Robert Magda - opinia (2) Byłam tutaj pierwszy raz po remoncie i spore zaskoczenie! Super klimat! Magda Ujdzie (2) Klub zmienił wygląd,wystrój pozytywnie i miło wpływa na nastrój klubowiczy... tojfel obsługa na bramce (2) Chciałbym podkreślić skandaliczne zachowanie Pani, która stojąc na bramce... guest czarnula - opinia (2) Byłam ostatnio bawiłam się jak nigdy swietna muzyka, konkretna i... czarnula Gosia - opinia (1) nie mam zastrzeżeń bardzo porządny klub:) Gosia Super wieczór (2) Wraz z znajomymi wybrałem się w Piątek (5,07) do Miasta Aniołów i bardzo nas... Robert Kawalerskie (1) Witam, Fantastyczne miejsce na imprezy okolicznosciowe i nie tylko, dobra... Mr. D. Bardzo dobry lokal :-) (2) W zeszłą sobotę z dwójką przyjaciół miałem okazję tam się bawić i mam bardzo... Wojtek Bardzo sympatycznie!! (1) W tą sobotę byłam z przyjaciółka na zabawie, na której dobrze się bawiłyśmy.... Justyna majowka (2) Dziękujemy za tak miłe ugoszczenie nas na imprezach podczas majowki.... Rafał Jestem mile zaskoczona. (2) W trójkę odwiedziliśmy klub, bo przyznam się był nam "pod ręką", po trasie... Ania, Paula, Magda Weekend za pół ceny (2) Byłem i się zawiodłem. Czas oczekiwania ponad godzina. Kelner zakręcony nie... Anzelm