:) (1) Bramka grzeczna, selekcja tez. Barmani sympatyczni i profesjonalni i przede... Natalia najlepsza obsługa (1) Jest to mój ulubiony klub w cały trójmieście, ze względu na klimat i obsługę... Patrycja Pan Andrzej (2) Więcej takich barmanów jak Pan Andrzej. Stanowczy plus i to wielki za tego... student
Kolacja (1) Wracając z rodziną w 3-dniowego wyjazdu, zastanawialiśmy się dojeżdżając do... Mariusz Walentynki w mieście Aniołów (2) Takich walentynek na pewno się nie spodziewałam. Dania rewelacyjne !!!!!!... zadowolona a :)))) Skrzypaczka i sax (2) Mieliśy wczoraj przyjemnosć być u Was podczas imprezy ze skrzypaczką... Jowiszka Panie kelnerki (2) Witam Byłam kilka razy w Waszym klubie. Wszystko jest ok. Jedzenie... Anka beznadzieja (1) Jak ktoś ma zamiar się wybrać to odradzam obsługa fatalna na zamówienie czeka... mamuśka BEZNADZIEJNA OBSŁUGA (7) W niedzielę 21/10/2012 wybraliśmy się na koncert dla dzieci. Koncert - SUPER.... KC goood ! (2) Sobotnia imprezaaa klasaaaa ! Wracamy za tydzień ;) Marcin pozytywne zaskoczenie :) (2) Witam, Już wypoczęty po wczorajszym baleciku więc napiszę coś od siebie o... Tomasz Sylwester 2012 (2) Jedna z moich najlepszych imprez w życiu miała miejsce wczoraj miedzy innymi... Jesus Rock Zabawa na + (2) Witam serdecznie:) Chciałbym napisać kilka słow o mojej zabawie w waszym... K.R.Tankiewicz Miasto Aniosłów (3) Witam, Z czystym sumieniem mogę polecić tę restaurację. W ostatnim tygodniu... Dominik Krzychu - opinia (2) Wczorajsza brazylijska impreza była odjechana w kosmos! Obsluga... Krzychu goodnie ! (1) Razem z ekipą byliśmy dwa tygodnie temu i ku naszemu zdziwieniu wszystko było... Jaroo :) (1) Bardzo miła i przyjemna atmosfera! Pozdrowienia dla przepięknej i... Maciek Agnieszka - opinia (5) Dobry wieczór, szukając dobrego klubu dla osób 30+ znalazłam MA i chcąc... Agnieszka okropieństwo... (5) potrafie zrozumiem, ze weekend za pol ceny, duzo ludzi i czeka sie na... Kasia OBIEKTYWNA recenzja klubu widziana oczyma osoby trzeźwej ;) (8) Witam Serdecznie. Przypadkowo czytając forum spotkałem się z wieloma niezbyt... FAN MUZYKI :)