Bardzo POZYTYWNIE. (1) Co tu dużo pisać...Imprezę urodzinową mojej żony w Mieście Aniołów będziemy... Grzegorz Najlepszy dlub dla wszystkich (1) Najlepszy dlub dla wszystkich Krystyna bardzo sympatycznie (1) Byłem tam na imprezie firmowej, trafiliśmy akurat na dzień w którym było... michu
Impreza w Mieście Aniołów (1) Bardzo fajny klub, impreza z 8 lutego była niesamowita pod względem... niewidzialny Obiektywna opinia ;-) (1) Witam serdecznie. Miałam przyjemność wziąć udział w kilku imprezach... Kasztanka Sylwester (1) Lokal, kelnerki, barmani noi Dj zasługują na 6 z plusem.Sylwester spędzony w... jarek Sympatycznie (2) w sobotę pierwszy raz po przeszło czterech latach po nanamowie znajomych... Ela Klasa! (2) Chciałbym podziękować całej obsłudze miasta aniołów za wspaniałą imprezę... Tomek Morena Impreza urodzinowa (2) Chciałbym podziękować całej obsłudze miasta aniołów za wspaniałą imprezę... Paweł muzyka.... (2) Ogólnie DJ gra ok, ale niestety nie ma w swojej ofercie muzyki dla lekko... Ola Udana impreza Andrzejkowa (2) Muszę przyznać, że impreza Andrzejkowa była naprawdę wyjątkowo udana, jak... Filip Nie polecam!! (3) Moja sobotnia wizyta w Mieście Aniołów była ostatnią! W kolejce staliśmy... Ania Dj był cienki (2) Byłem w mieście aniołów uważam ze jest to naprawdę super klub , super obsługa... Tomek super! (2) świetna impreza hallowenowa !!! wielki plus za wystrój lokalu, stylizację... Kuba Gdynia Ceny z kosmosu (2) Impreza Haloween była wielkim rozczarowaniem, na stronie Trójmista była... Milena Dobra impreza (2) Profesjonalna obsługa i ochrona. Klimat dla wszystkich zarówno dla młodzieży... Adam Dobry melanż (2) W Gdańsku najlepsza Impreza !!:) FRANC z Torunia TEATRZYKI (1) Ostatnio wybraliśmy się wraz z dzieckiem na teatrzyk. Na początku byłam miło... Mama M. Najlepszy klub w Gdańsku (2) Fajny klimat i super imprezy.Ładny elegancki wystrój, bardzo miła obsługa.... Adam Mega klimat, mega muza, megaaa! (2) Byliśmy tam ze znajomymi tydzień temu. Był jakiś meeting DJski, perkusja na... Witek