Godna noc! (1) Bawiliśmy sie z grupa znajomych w noc sylwestwową - jednym słowem pięknie!... Michał Swietna impreza! (1) z*******a muza, wystepy na zywo, profesjonalna obsluga. Sylwester w Miescie... Judyta Noworoczna Zabawa (1) To pierwszy Sylwester w Mieście Aniołów , namówili nas znajomi. Nie... Pszczoła
SYLWESTROWA ZABAWA SUPER UDANA (1) Duże podziękowania za super zabawę, smaczne jedzonko. Podziękowania dla Obsługi Goście Vip Super od samego wejścia- Ekstra Selekcjonerka (2) Witam i na wstępnie chcę powiedzieć, że klub jest ekstra. Wszystko jest super... Karol71 Polecam (1) Ogólnie super. Szybko, smacznie i bardzo ładnie podane. Zupa rybna... Monika Nadia - opinia (1) Polecam imprezy w piątek ;) Klub bardzo Fajny obsługa Rewelacyjna .Barmani... Nadia Selekcjonerka (2) W dniu wczorajszym, tj. 08.11 postanowiliśmy wraz z parą znajomych i moim... Agnieszka Makabra! (8) DJ jest bez szczelny i puszcza to samo w kółko a do tego pali przy mixerze... Malvi Polecam (2) Polecam z całą odpowiedzialnością. Super klub, miła i profesjonalna obsługa,... Agnieszka DJ (2) Gdyby nie DJ byłoby 4x 6 No niestety Dj podczas Imprezy pali fajki, ucieka... Rotacja Wzorowo (1) Najlepsze miejsce gdzie od kilku lat miałem okazję jeść. A moja żona śmieje... Macias Świetny Klimat! (1) Byłem na imprezie w ostatni piątek wraz ze znajomymi. Klimat naprawde... Bartek Godne polecenia (2) Na plus: - czas oczekiwania bardzo krotki, zarowno na podejscie kelnerki jak... jasió miasto nie tylko aniołów (1) super klub gdzie zawsze cos fajnego sie dzieje! jest przestrzeń, drinki mają... dominiczka Niesamowite piątkowe promocje. (1) Miasto Aniołów odwiedziłem ze znajomymi w ostatni piątek, okazało się że... Kamil Obiad rodzinny (1) Wystawiam dość dobre oceny ze względu na smakowite jedzenie, przystępne ceny... Ela Sobotnia Impreza (1) Byłem ostatnio w Mieście Aniołów na imprezie i przyznam, że wspaniale się... Mariusz Witam :) (1) Wczoraj miałam przyjemność zajrzeć do waszej restauracji na obiad i muszę... Magdalena Świetne miejsce ;) (1) Byłem ostatnio z ziomkami i było grubo. Dj Mike G zagrał świetnie, driny jak... Tomek Dybek