OK ale potrzebna selekcja i problem z paleniem (7) Byłem po remoncie i szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że tak może... gdańszczanin hmmmm.. (8) Byłam w Miescie w ten weeked i powiem ze lekko sie zszokowałam cenami a... ala WIELKIE ROZCZAROWANIE (3) Spędzałam sylwestra w tym roku w tym miejscu. Miało być zupełnie inaczej niż... Shaana
Jeden z najlepszych moich Sylwestrów. (1) Miałem dość ambiwalentny stosunek do Miasta Aniołów po moich poprzednich... WJFK NIE POLECAM! (2) Impreza po remoncie wyglada calkiem fajnie, tylko strasznie drogo i ta... Dj do d*py beznadziejny dj, drogo, sami amatorzy (4) impreza calkiem ladnie wyglada po remoncie ale niestety jesli chodzi o... niezadowolona spotkanie opłatkowe (1) Restauracja "Miasto Aniołów" to lokal dla ludzi w każdym wieku. Wystrój jest... Krystyna S Szczerze polecam wszystkim (1) W "Miescie Aniołów" bywam zawsze przy okazji pobytu w Gdańsku. Wyjątkowy... dagmara k. świetne miejsce (1) W mojej opinii to najlepszy klub w Gdańsku i jeden z najciekawszych w... mika jestem w szoku!!! (2) Ostatni raz zawitałam w Miasta Aniołów w marcu i stwierdziłam, że klimaty... Magda Zmiany nie wszystkie na lepsze (2) W ta sobotę bawiłam się w Mieście ze znajomymi , pierwszy raz po remoncie ,... Anka az takich zmian sie nie spodziewalam ale jestem pod wielkim wrazeniem (1) no no no tylko pogratulowac. Nie myslalam, ze az taka metamorfoze przejdzie... Ania Calkiem nowy Klub (1) Bylem na otwarciu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ze w tak krótkim... Robert Gruba impreza (1) Szczerze nie spodziewałem się tak diametralnych zmian w Mieście Aniołów.... Daniel Po remoncie (1) Byłam wczoraj w odnowionym Mieście na imprezie i muszę powiedzieć, iż lokal... Klientka Rezygnacja (1) Kochani dziekuje wam za kilka lat wspaniałych imprez w Mieście Aniołów... DJ ROMEO BYŁY REZYDENT KLUBU MIA Żal i ból!!!! NIE POLECAM!!! (3) Byliśmy w MA nie pierwszy raz. Zawsze uważałem, że był to klub dla osób które... q1w2e3 charyzmatyczne miejsce (1) jestem bardzo mile zaskoczona wczorajszą wizytą w tym miejscu,świetnie nadaje... m Ogólnie ok (1) Muzyka bardzo fajna, można się pobawić - zarówno młodsze towarzystwo jak i... Gsia Super Impreza! (1) Przyszłyśmy tam w piątek z koleżankami na wieczor panieński mojej siostry.... Monika