Brud i chamstwo :/ (1) Obsługa klubu taka jak i wystrój, czyli fatalnie. Poziom intelektualny... Gosia Jak dla mnie spoko :) (1) Impreza spoko muza tez ogólnie wszystko OK :) Polecam wszystkim naprawdę... Wojtek Koszmarne jedzenie dostaliśmy 24 czerwca 2011 (1) Koszmarne jedzenie dostaliśmy 24 czerwca 2011 Zupa z grzankami - przesolona,... Maciek z Gdyni
Dobrze sie bawiłem! (1) Z pozdrowieniami dla przemiłej pani selekcjonerki! Gdybym przez jeden dzien... Karol mile zaskoczenie (1) Bylam w klubie w piatek, po dluzszej przerwie. Z poczatku troche sie... klubowiczka Zawiedziony (2) Chyba dobre czasy Miasta Aniołów minęły. Powróciłem do Miasta Aniołów po roku... Przemek Impreza urodzinowa Miasta Aniołów (1) Byłem na szóstych urodzinach Miasta Aniołów. Mega impreza. Dawno się tak nie... Wiktor Naprawdę dobra restauracja (1) W Gdańsku bywam średnio przez 4 miesiące w roku. Zawsze kiedy umawiam się ze... Kiełek nie polecam- nie wrócę tam (1) Wybrałam się z koleżanką, zamówiona mała pizza podobno nie była taka zła choć... magak Takie nic, takie coś, takie byle... (1) Byłem na koncercie jazzowym, niestety ani koncert ani klimat mnie nie urzekł.... stopkicz MASAKRA (1) ABSOLUTNIE NIE POLECAM , totalny brak klimatu, beznadziejna obsługa , alkohol... *** JAZZMANI - UCIEKAJCIE !!! (2) “Jazz nad Motławą” to pułapka dla nieświadomych niczego Muzyków... i. Nieprofesjonalna obsługa:( (3) Uwaga!!!Kupując bilet wstępu na koncert będziesz naprawdę CZUĆ SIĘ... joanna JAZZMANI - UCIEKAJCIE !!! (1) Drodzy Jazzmani - OMIJAJCIE Miasto Aniołów Z DALEKA ! Panie Maćku - Pański... 30+ Totalna porażka (1) Byłem po raz pierwszy i ostatni w tym klubie. Co prawda opłata za wejście i... Andre Anioły wyfrunęły z miasta Aniołów? (2) Wczorajsza impreza to porażka... rezerwacja 20 zł, wejście po 10 zł. Za to... Jean Nowa obsługa :/ (2) Witam Serdecznie... do Miasta Aniołow chodzilłam od kliku dobrych lat...... Stała klientka Przesada. (1) Będąc wczoraj w tym klubie zostałam nie miło potraktowana . z koleżankami za... m masakra... (2) Poszedłem ze znajomymi do Miasta Aniołów. Nastawialiśmy się na super impreze... Maciek Profesjonalna obługa, świetny klimat (2) Organizowaliśmy imprezę mikołajkową dla naszego klienta w restauracji.... Teja Tur Marcelina