Zdecydowanie polecam ! ! ! (2) Potrawy w Państwa restauracji to spełnienie naszych wszelkich kulinarnych... Katarzyna Naprawdę polecamy (2) Będąc w Gdańsku wstąpiliśmy na obiad do Miasta Aniołów, gdzie przemiła... Chłopaki z lublina Polecam (1) Bardzo dobra restauracja. Menu bardzo dobrze skomponowane. Potrawy... turysta
Lokak godny polecenia (1) Dość często bywam w tego typu lokalach i zawsze komentuję na forum i muszę... Michał Ogólnie (1) W Święto Niepodległości wybraliśmy się ze znajomymi na obiad do Miasta... Filip Idziak dobre Polecam (1) Jedzonko pyszne dobrze przyządzone ślicznie podane POLECAM ! Kwiatek zdecydowanie polecam !!! (1) W sobotę byliśmy na obiadku rodzinnym, przesympatyczna pani kelnerka bardzo... Konsumentka ŚWIETNA KUCHNIA (1) byliśmy dziś na obiedzie z dziećmi chcieliśmy powiedzieć że jedliśmy... domin Piooteros - opinia (1) Polecam jestem tam co tydzień muza super towarzystwo też nie wpuszczają... Piooteros Odnośnie ochrony (1) Nie rozumiem o co Wam chodzi z tą ochroną, pojawiam sie tam regularnie ze... klubowicz Rewelacja (1) Zdecydowanie polecam ten klub, byłam tam kolejny weekend z rzędu i naprawdę... Mamba Nie polecam przez "bramkarzy" (1) Wybraliśmy ta restaurację (klub),żeby usiąść ze znajomymi,wypić piwko zjeść... Zniesmaczony the Pin Dolls (2) byłam w czwartek na koncercie w Mieście Aniołów. Po raz pierwszy usłyszałam... majka Nie zgadzam się z opinią kogoś kto obraził bramkarzy!!! (2) Byłam w Mieście Aniołów nie jeden raz i nie dwa. Bramkarze byli zawsze mili i... Klientka moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym miejscu!!! (1) Wybrałam się tam z rodziną na "podwieczorek" zamówiliśmy: puchar lodowy, 3... kari Robert - opinia (1) Super się bawiłem Robert Absolutny brak kultury ze strony ochrony (1) Panowie "ochroniarze" to jakaś pomyłka... Absolutny brak kultury ( co do... Monika K. rewelacja (1) Impreza z****....,muzyka świetna, klimat doskonały, a barmani wprost... Kasia PEŁEN PROFESJONALIZM!!!! (1) Serdecznie polecam ten lokal szczególnie na zorganizowanie wszelkich imprez... Ewelina Bardzo sympatyczny lokal i obsługa w restauracji,pyszna pizza. (1) To moja 1 wizyta w tej restauracji i bardzo pozytywne wrażenie wyniosłem i... sebek