zadowolona - opinia (1) Często bywamy z rodziną na obiadkach niedzielnych w Mieście. Obsługa miła i... zadowolona Super lokat i obsługa (1) Tak jak już zapowiadałem, chciałem napisać kilka cieplych słów na temat... Max Brawo dla kucharza (1) Dzisiaj byliśmy na obiedzie w mieście aniołów pierwszy raz,od razu powiem ze... zadowolony klient
ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Właściwie żenada to bardzo mało powiedziane! Jest wekend 24,25.04. Miasto... Zdegustowana bramkarze do przerzucania gnoju (1) Przywitanie na wejściu: " nie wejdziecie w adidaskach" - kumpel w mustangach,... turysta adidas Nigdy wiecej (1) Jedynie co tam moze byc to wystroj bo nic innego. Obsluga nie mila, nie... Gdanszczaninka tragicznie powolna obsługa (1) na kartę czekałem 10 min na zamówienie 1h20 min pierwszy i ostatni raz w... tomek Obsługa po zawodówce. (2) Jeśli panowie z ochrony posiadają jakikolwiek profil moralny to na pewno... PABLO Panowie " Ochroniarze" (1) Nie wiem czy to była chęć pokazania kto jest kim w klubie ale , nie... M Klub bardzo fajny (1) Obecnie ze wzgledu na Dj Romeo, ktory niegdys grywal w Galaxy/Curacao Sopot,... Bartek 2011 - opinia (1) Wszyscy zawsze mowia o wielkim miescie aniolow. Jednak ja si eprzeliczylam.... 2011 Andrzejki i nie tylko (1) Ogółem klub spoko klimacik ok muzyczka super polecem madzia Szczególne wyrazy uznania dla szefa kuchni! (1) Kilkakrotnie byławam gościem w restauracji "Miasto Aniołów" i jestem wręcz... Blanka Super imprezownia (1) Fajna impreza klimacik ok polecam! Napewno jeszcze zawitam :) jarek :))) (1) Witam Chciałabym podziękować Kubusiowi za super drinka:) Jak dla mnie Kuba... Kasia Hallowen w Mieście aniołów (2) Pierwszy wypad do mista aniołów....lekkka porazka;-( Hallowen na... Katarzyna Porażka (2) Do bani! Jestem ogromnie zawiedziona! Wynajęłam miejsce dla vipów -... alex bleeeee (1) Muza okropna i ten wstęp o 3:30 ,10 zł za godzine przebywania w tej klubie. KAROLINA Gdzie_ten_moj_kelner?? (1) byłam wielokrotnie w MIESCIE ANIOLOW... Zamówiłam może ze 3 x ...bo... A. fatalna obsługa (1) muzyka bardzo,super fajna,dużo ludzi ale to chyba plus!ale za to obsługa... ala