munia17 - opinia (1) suuuper klub goraco polecam munia17 porazka na calej linii (1) Kierowca nie potrafi trafic, przywoza nie to co czlowiek zamawial, jedzenie... michal salatka (1) salatka cezara nie posiada takiego skłądnika jak kurczak, te resztki ktore... Monique
Knajpa dla dresiarzy w przebraniu i dod elektrod (1) Co tu duzo pisac...dno. Klub zlokalizowany fajnie i to jest chyba jego... sierzant warte uwagi!!! (1) JAk dla nas klub bardzo fajny,obsługa miła,uśmiechnięta,muzyka spoko,fajne... roztańczone gdynianki:) dla mnie rewelacja! (1) Uwielbiam Wasz lokal,glownie za muzyke,fajna obsluge:)Pozdrowionka dla Pana z... Kasia Julia - opinia (1) ..... Jak dla mnie macie naprawde idiotyczne problemy. POZDRAWIAM NAJLEPSZY... Julia Agresywny ochroniarz (1) W zeszłym roku wybrałem się z koleżanką do Miasta Aniołów na koncert,teraz... kris Żałosne... (1) Idąc do tego klubu na połowinki swojej szkoły szłam z dobrym nastawieniem.... Oburzona Pełen profesjonalizm!!! (1) Od wieczoru Panieńskiego mojej przyjaciółki (ikiedy byłam w tym klubie... Marysia Słabo (1) Po raz pierwszy wpadliśmy tam z chęcią zjedzenia ziemniaka, reklamowanego... bela Rewelacyjna obsługa (1) Pierwszy raz odwiedziłam ten klub i jestem pozytywnie zaskoczona panujaca tam... Magda Super klub !!! (1) Witam, dosyć często imprezuje w" Mieście Aniołów" , i muszę przyznać z całą... klubowiczka Do zbulwersowanej (1) A propos komentarza i zdarzenia, które miało miejsce w ostatni piątek... \ Super !!!!!!!!!!!!!! (1) Klub prezentuje się jak najbardziej Genialnie :) Kelnerki śa naprawde... Fantagira TRAGEDIA (1) Kilka dni temu byłam po raz pierwszy w MA i muszę stwierdzić, że była to... ZBULWERSOWANA katastrofa (1) Zdecydowanie nie polecam: klub dla dresiarzy którzy zdjęli dresy tylko na... jan żenada (1) Niestety muszę przyłączyć się do opinii Ynes na temat Miasta Aniołów. Nie... bassai wiocha!!!!!! (2) Jeżeli tak wygląda miasto aniołów, to ja już wolę do piekła. Wstęp: płatny.... Ynez Dziękuję za obiad, którego się nie doczekałam (1) Oczekiwanie na kelnera - 40 minut, pani kelnerka przyszła dopiero po... Zniesmaczona