no comments (1) Zaczne od początku...zaczepia mnie na Długiej babeczka z ulotką i namawia na... Macifey Moja opinia. (1) Miałam tam być okazję jedynie raz, na 18stce kolegi z klasy na początku maja... Koliberek1990 Parodia... (1) Obsługa w tym lokalu to poprostu masakra, kelnerzy oraz kelnerki są zajęci... Tymon
Piekny wystoj - slabe jedzenie (1) Witam, Odwiedziłam Miasto Aniołów po raz pierwszy jako restaurację wraz z... Ania Właściwie pytanie - 21 lat? (1) Kiedyś kuzynka zaprosiła nas na swoje urodziny, które organizowała właśnie w... gooonia jedyne czego oczekiwałam to słowo PRZEPRASZAMY - otrzymałam informację, że mogłam poprosić o rabat (1) miły mężczyzna rozdający ulotki skłonił nas do zjedzenia obiadu. Weszłyśmy.... Hanna Gawrychowska gdzie są kelnerzy? (1) wiadomo ze odkad trwa jarmark dominikanski, w kazdej knajpie w gdańsku... Karolina Słaba obsluga (1) Obsługa restauracji była zbyt niska w stosunku do liczby klientów. Na kelnera... Daniel Bardzo słabo (1) Przechodziłem dzisiaj przez starówkę w Gdańsku i wstąpiłem do właśnie tej... Łukasz dziewczyny - opinia (1) Impreza super muzyka także, dawno się tak nie wybawiłyśmy. Jedno ale -... dziewczyny SKANDAL!!! (1) Niestety panom kelnerom nie spieszno było do głodnych gości, choć kręciło się... głodna Wszystko ok ale ... !!! (1) Właśnie przeczytałam na Waszej stronie że na imprezy w piątek kobiety wchodza... betka Dziekujemy za impreze i pozdrowienia dla P.Kuby (1) Dosc czesto bywamy w miescie natomiast ostania impreza nas zaskoczyła, tym... malinowskagosia@wp.pl Godne polecenia. (1) Bardzo smaczne i przystępne cenowo jedzenie. Miła obsługa przez telefon.... Paweł oczami kobiety (1) co do wypowiedzi Gościa. Ja uważam, że było bardzo fajnie bez nagości ale w... magi wszystko na plus poza tym, że robi się ludzi w bambuko;/ (1) byłem tu pierwszy raz i co do klubu jako takiego odniosłem pozytywne... gosc Pat - opinia (1) Byłam pierwszy raz w tym klubie i zgadzam się z jednym z poniższych... Pat Lokal i ceny ok (1) Bardzo mile byłem zaskoczony spadkiem cen w Piątek, ludzi sporo, i ceny na... Robert do szkoda słów (1) To ciekawe bo ja też byłem 6 i mam inne wrazenia. W karcie wódka była po 7 zł... widek szkoda słów (1) Byliśmy ze znajomymi w tym klubie 06.02. Więcej tam nie wrócimy. Tragedia.... Bożena