bomba ! (3) Sobota była z*******AAA pod każdym względem ;) Robert Serdecznie i gorąco polecam :) (2) Witam ! W ubiegłą niedzielę wraz z narzeczoną i córką po spacerze wybraliśmy... Darek Obsługa na granicy chamstwa (3) Co powiecie o selekcjonerce, która oskarża klienta o to, że ją okłamał?!... Klient
Ręce opadają!!!! (1) W długi, majowy weekend zabrałem rodzinke na starówkę i zaplanowaliśmy obiad... Artur Bardzo smacznie (1) Byłem wraz z dziećmi na weekend w Gdańsku przeszliśmy całą długą i w końcu na... Mariusz Bardzo sympatycznie spedzony czas. (1) Bardzo sympatycznie spędzony czas w milej atmosferze przy obsłudze na... Elzbieta nie miłe doświadczenie (1) w sobotę 21 kwietnia wybrałem się z żoną i dzieckiem do restauracji Miasto... N.U. małe podsumowanie (1) Witam. Cudownie, że wzięli Państwo udział w "weekendzie za pół ceny",... justyna ZMIEŃCIE DJ!!!!!!! (1) Pierwszy raz mieliśmy okazję pojawić się w klubie Miasto Aniołów i mimo,że... Ekipa Co się stało z tym Miastem (14) Do klubu wybieram się sporadycznie ale byłam stałym klientem od 6 lat. Byłam... Diana SKORO TU TRAFIŁEŚ TO ZASTANAWIASZ SIĘ CZY TYLKO TWOIM ZDANIEM JEST AŻ TAK ŹLE .... (7) odpowiadam, że nie - począwszy od samego początku, a więc od chorej... JASIEK STASIEK witam (3) spędziłam sobotni wieczór razem z chłopakiem właśnie w mieście aniołów i nie... ula Cudownie (2) Wraz z 4 koleżankami wybrałyśmy się na piątkową imprezę. Mimo małej... Marta nikt (5) Witam jestem zawiedziony totalnym brakiem umiejętności oceniania ludzi... nikt dzień kobiet (4) zarezerwowałyśmy stolik vip.Koleżanka jest w ciązy wyrwałyśmy ją na babską... ww SELEKCJA W WYDANIU MA (2) Witam, tak więc grupą 10 osób udaliśmy się na zaplanowaną zabawę do MA.... Normalny Super Dyskoteka :) (5) Super Dyskoteka :) Gucio NIGYD WIECEJ DO MIASTA ANIOŁÓW (4) Witam bylem 03/03/2012 w klubie jesli nie zmienice tych komunistycznych... Alex Zmiany nie zawsze wychodzą na dobre!! (2) Odwiedziłąm lokal w sobotę spodziewając się wielu ludzi i dobrej zabawy. I... Michalina ogólne uwagi (3) Witam! 5-02-2012 odwiedziliśmy ze znajomymi Klub. Byliśmy bardzo zaskoczeni... grokasia13