Bardzo klimatyczne miejsce !!! (2) Rewelacyjne miejsce, super klimatyczne, Przepyszne jedzenie, miła obsługa...... Kaśka Rewelacyjne jedzenie. (1) Przepyszna świeża ryba i ogólnie fajna barka. Gorąco polecam. !!! Dzoana polecam (2) Bylem w restauracji w sobote i jestem pozytywnie zaskoczony. Jedzenie dobre i... Aleksander
Melonez - opinia (1) Witam. Serdecznie polecam klub, obsluga fantastyczna, muzyka na poziomie,... Melonez Zawiodłem się (2) Byłem dzisiaj w restauracji Miasto Aniołów, niestety, ale chyba upadłych. Na... Upadły anioł hmmmm....... (1) Witam W dniu wczorajszy z miłą chęcią w godzinach obiadowych jak zawsze gdy... Dorcia Piątkowe imprezy (2) Bardzo miła obsługa,świetna muzyka i fajny klimat piątkowej imprezy,super :)... Kuba Piątkowy szał (2) Bardzo polecam piątkowe imprezy w Mieście Aniołów. Byłam już wielokrotnie i... Becia Najlepsze KARAOKE w Gdańsku!!!!!! (2) Przyjechałam do Gdańska na dłuższy weekend i znajomi wyciągnęli mnie na... Ania IDEALNE MIEJSCE NA ŚWIETNĄ ZABAWĘ (2) Miasto Aniołów to najlepsze miejsce w Gdańsku. Jestem tam częstym gościem.... Karolina :) (2) Fajnie się bawiłam. Super miejsce na dobrą zabawę . Obsługa miła. Polecam Mariola Rewelacja (2) Świetne miejsce. Byłem pierwszy raz i na pewno wrócę. Obsługa sympatyczna,... Jerry Dramat (2) Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii bo ja mam całkowicie odmienne zdanie na... Paulina Jest Poziom !!! (2) Co dla mnie jest najważniejsze? Klimat. A tego na pewno nie da się odmówić... Michał Klub na 6! (2) Miasto aniołów to klub dla każdego szukające miejsca aby oderwać się od... Michał Trzyma poziom! (2) To nie pierwszy raz kiedy byłem na imprezie w Mieście i muszę przyznać, że... Zbigniew Nocne fajne szaleństwa (2) Już po raz kolejny wraz ze znajomymi odwiedziliśmy Miasto Aniołów podczas... Dominik Znakomity klub (2) Znakomity klub, doskonali dje, mila i usmiehnieta obsluga kelnerska, co na... Krzykin Najlepiej w Trójmieście (2) Sobotnie imprezy w MA (szczególnie ostatnia z 26.12) bardzo przypadły do... Stały bywalec Świąteczna impreza! (2) Dziękuję całej ekipie z Miasta Aniołów za niezapomnianą imprezę! Bawiłem się... Emil