OSK MINI- POLECAM!!!! (1) W lipcu rozpocząłem naukę w OSK MINI. W przeciągu dwóch miesięcy skończyłem... Gustlik23 Kuba - opinia (1) Po wykupieniu dodatkowych 8 godzin jazdy w tym ośrodku zdałem egzamin. Jestem... Kuba OSK MINI WARTO !!!!!! (1) Naprawdę polecam szkołę OSK MINI bo warto instruktorzy są mili, wyrozumiali a... Paulina
ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM ;-) (1) Po bardzo długiej przerwie postanowiłam ponownie przystąpić do nauki jazdy... Małgorzata Dobra szkoła!!! (1) Kurs przeprowadzony bardzo starannie i profesjonalnie, w naprawdę miłej i... Adi Polecam Osk Mini (1) Polecam osk mini ponieważ, wykłady są prowadzone w centrum ,łatwo... Monika D. Łukasz Jelonek - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się jeżdzić i mieć szanse... Łukasz Jelonek SUPER SZKOŁA !!! (1) NIE UWIERZYCIE!!!! Nie ma lepszej szkoły prawa jazdy w Gdańsku, a naprawdę... Małgorzata OSK MINI Polecam (1) Po bardzo długiej przerwie postanowiłam ponownie przystąpić do nauki jazdy... Gosia Za pierwszym razem !!!! (1) Polecam szkołę MINI, lepiej trafić nie mogłem, atrakcyjna cena kursu za 100%... FILIP poezja (1) Wykupiłem 7 godzi dodatkowych jazd w Mini po przystępnej cenie, ale jak się... Dariusz alijas Gołąb MINI jest MAXI (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy MINI. Trafilem do MINI z polecenia... Mario W MINI jest super. (1) W OSK MINI wykupiłam jazdy dodatkowe przed egzaminem państwowym. Byłam już w... Klaudia