POLECAM (1) zdałem dziś egzamin i bardzo dziękuje panu Mariuszowi. Pozdrawiam! JÓZEK 100% POLECAM!!! (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu MINI. Teoria szybko i uważnie- wszystko... Marek M. OSKA MINI (1) Witam! Z czystym sumieniem mogę polecić ośrodek szkolenia kierowców OSK MINI.... Karina
Egzamin prawa jazdy (1) To strasznie ciężki egzamin, nawet tego najbardziej utalentowanego kierowcy.... Michał P. Gorąco polecam! (1) OSK MINI to naprawdę świetny ośrodek szkoleniowy! Nie spodziewałem się że... Karol Chcesz zdać za pierwszym razem? Słuchaj rad Pana Janusza! (1) Udało się zdać za pierwszym razem. Jazdy w przyjemnej atmosferze, bez nerwów.... Z.S. Polecam Jarka! (2) Gorąco polecam instruktora Jarka, jego cierpliwość, luźne podejście i... Gabriel Zdecydowanie polecam (1) Teoria z p. Mariuszem w atmosferze relaksu, w fajnej, kameralnej salce.... Bartosz. M POLECAM! (1) dla wszystkich zastanawiających się nad wyborem odpowiedniej dla nich szkoły... Kasia Polecam! (1) Kurs teoretyczny przeprowadzony przez Mariusza sprawił, że test na egzaminie... Michał S. POLECAM (1) Teoria: dokładnie i zrozumiale wyłożona, z dodatkowym omówieniem ważniejszych... Ela Zdałem za pierwszym razem! (2) a to mówi samo za siebie. Zwięzła teoria przekazywana przez Mariusza znacząco... Paweł B. witam wszystkich (1) nauka w tej szkole była bardzo interesująca i ciekawa wszystkie sytuacje były... uczeć pana Jarka Dominik Szkoła Jazdy Mini (1) Szkoła Jazdy Mini, posiada wiele atutów: dogodnie położoną salę szkoleniową,... Ania H. Polecam!! (1) Gorąco polecam szkołę wszystkim, którzy chcą zdać za pierwszym razem. Zero... Mateusz W. Dobrze zainwestowane pieniądze. (1) Ośrodek z pewnością jest jednym z najlepszych w trójmieście szczerze... Karolina Witt Profesjonalizm, wysoka kultura, cenne uwagi praktyczne, życzliwe podejście i wsparcie (1) Zdałam egzamin państwowy dzięki znakomitemu przekazowi wiedzy praktycznej i... Bożena Sz. Polecam Mariusza (1) Do mini trafiłam na jazdy dodatkowe po kursie odbytym w innej szkole i w... Viola dobra szkoła (1) Wziąłem udział w kursie na kategorię A, zdałem za pierwszym razem choć zżerał... Andrzej T Spoko! (1) Zdałem za pierwszym razem, nie wiem jak to się stało, ale zdałem ;)... Filip P.