Polecam (1) Polecam OSK mini, bardzo dobre nauczanie zarówno teorii jak i praktyki.Bardzo... Maciek Gorąco polecam (1) Witam wszystkim polecam tą szkołę, jestem bardzo zadowolona.Zajęcia... Viola Dzięki OSK MINI zdałam na prawko za pierwszym razem ;) (1) Świetnie i w bardzo miłej atmosferze prowadzone lekcje teoretyczne z Panem... Asia
:) - opinia (2) Szkoła jak najbardziej godna polecenia! Profesjonalna i mila obsługa. Tę... :) Dziękuję Panie Tomku ! (1) POLECAM tą szkołę, zajęcia z teorii i pierwszej pomocy były prowadzone... Adam Jak najbardziej polecam!!! (1) Wszystkim którzy chcą rozpocząć kurs na prawo jazdy gorąco polecam tą... Jordan GORACO POLECAM:) WARTO!!!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim OSK MINI!!!! Jestem po kursie ktory odbylam w... Aneta Jarek rules! (1) Witajcie! Ja zaczęłam kurs na prawo jazdy ponieważ "przecież wszyscy mają... Magda - New Port Extra polecam !!! (1) Polecam OSK MINI wszystkim, którzy szukają dobrego ośrodka i którym szkoda... kierowca Rafał :) ;-) (1) Wiem,ze bardzo duzo osob chcących rozpoczac kurs prawa jazdy zmaga sie z... Marta SUper (1) Bardzo polecam!!! gruszek666 Super szkoła (1) Gorąco polecam wszystkim OSK Mini. Zapewnia on profesjonalne przygotowanie do... Artur POLECAM! (1) Polecam wszystkim szkołę MINI. Zdałam za pierwszym razem! Polecam zwłaszcza... OLGA Basia - opinia (1) Suuuuuuuuper!! Zdałam za pierwszym razem. Z wielką ochotą chciałabym polecić... Basia NAJLEPSZE JAZDY DODATKOWE (2) Wykupiłam kilka dodatkowych godzin w osk mini po kilku nieudanych próbach... Iwa Tczew :* (1) Do mini trafiłam zachęcona pozytywnymi opiniami na trojmiasto.pl i szczerze... Malwina Polecam (1) Witam! Serdecznie chciałabym podziękować P.Robertowi za naukę jazdy i zdaniem... Jagoda Recepta,,jak zdać egzamin za pierwszym podejściem ;) (1) Trudno jest silić się na oryginalność gdy tak wiele ciepłych słów uznania... Asia Sz Polecam (1) Korzystałam w tej szkole z jazd dodatkowych na Nowej Toyocie i żałuję, że nie... Ania 6 Godzin Dodatkowych - I . . . ZDANE (1) W poprzednim ośrodku wyjeździłem 30 godzin, nie nauczono mnie zbyt wiele i... Arnold