Polecam (1) Skorzystałam z kursu przyspieszonego, w 2 weekendy zakonczylam teorię.... Iza Mini numer 1 ! (1) Polecam właśnie tą szkołę jazdy, bardzo dobry instruktor teorii p.Mariusz,... Anka Gorąco POLECAM! (1) Polecam KAŻDEMU szkołę OSK MINI! Do dziś nie wierzyłam, że mi się uda- a... Jaga
Polecam (1) Jeździłam z Panem Tomaszem, jazdy odbywały się w miłej i spokojnej... Kamila Dziękuję i polecam:-) (1) Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne na bardzo wysokim poziomie.... Monika Tylko ta szkoła. (1) Do końca myślałam, że to niemożliwe, a jednak ZDAŁAM ! Ogromne podziękowania... Magda Mielcarek POLECAM SZKOŁE MINI, A SZCZEGÓLNIE PANA TOMKA ! (1) Serdecznie polecam wszystkim szkołe MINI, która spełniła moje oczekiwania pod... MONIKA B Dla Mnie Najlepsi !!! (1) Teoria prowadzona przez pana Mariusza była super przedstawiona. Jazdy z... Olek ZDECYDOWANIE POLECAM MINI (1) Dzisiaj miałam swój pierwszy egzamin i zdałam go bezbłędnie. Wszystko dzięki... ALA O OSK Mini (2) Drodzy kandydaci na kierowców. OSK Mini to dobra szkoła do nauki jazdy.... Mikołaj D. Serdecznie polecam! (2) Należę do grupy kursantów, którzy trafili do tej szkoły z polecenia. Kolega... Michał H. Zdane za pierwszym razem (1) Zdecydowanie polecam szkołę MINI. Zarówno zajęcia praktyczne, jak i... Paula Wielkie podziękowania! (1) Bardzo, bardzo dziękuję panu Jarkowi za wzięcie mnie pod swoje skrzydła i... Paula Kat A. u Bartka za pierwszym razem :)! (1) Polecam szkołę we wszystkich aspektach. Skorzystałem z ich oferty... zdany za pierwszym opinia o OSK MINI (1) Trudno jest mi się ustosunkować do poniższych opinii, a raczej koncertu... luiza.iza DZIĘKUJĘ ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować Mojemu... Marta Nie tylko dla orłów! (1) Gdybym miała wyrazić swoją opinie tylko jednym słowem powiedziałabym, że było... Zosia Polecam OSK MINI i dziękuję instruktorowi Panu Tomkowi! (1) Najpierw profesjonalnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne z Panem Mariuszem,... Monika KOCHAM OSK MINI! (5) Zajęcia teoretyczne odbywają się w przyjaznej atmosferze, prowadzący... Róża Polecam instruktora Jarka;) (1) Osobiście polecam Jarka:D Bardzo wysoki poziom wiedzy praktycznej i... MartinM