MINI najlepsza!!! (1) Jestem po kursie w OSK MINI. Jest to szkoła, którą można polecić każdemu z... MagdaM rewelacyjna szkoła (1) super szkoła godna polecenia wszystkim rozpoczynającym jak i kontynuującym... Bożena polecam (1) prawo jazdy kategorii B robilem ponad 9 lat temu, w tym roku w sierpniu... Krzysiek
Polecam. (1) Jestem bardzo zadowolony z szkolenia obsługi i komunikacji. Udało mi się zdać... Piotr Markewicz Polecam! (1) Egzamin zdałem 19.10.2012 r. Uczyłem się od Tomka (kurs podstawowy) i Piotra,... Jarek Szewc Jazda w mini instruktor Robert (1) Nauka jazdy na wysokim poziomie, polecam bo właśnie zdałem egzamin :) Piotr POLECAM OSK MINI (1) Zajęcia teoretyczne były przeprowadzone przez p.Mariusza profesjonalnie i w... Lucyna MINI jest MAXI (1) Polecam osk mini i instruktora Tomka absolwent polecam JARKA (1) Szczerze polecam instruktora Jarka szczególnie wszystkim "trudnym... Asia Tczew Kat. B u Piotra- polecam! (3) Gorąc polecam kurs w Szkole! Bardzo dobrym rozwiązaniem okazał się wybór... Rafał MINI jest suuuuuper (1) ..a w szególności Pan Tomek - jest świetnym instruktorem, miłym, opanowanym,... Ewa NAJLEPSI INSTRUKTORZY ;) (3) Serdecznie polecam Szkołę Jazdy Mini ;) Pełen profesjonalizm i stoicki spokój... Alicja NAJLEPSI! (1) To co wyróżnia tę szkołę od innych to przede wszystkim pełen profesjonalizm... Ewa zdecydowanie OSK MINI (1) Osk Mini zdecydowanie polecam jak i instruktora Bartka, pełen profesjonalizm... Artur Gorąco polecam! (1) Do OSK Mini trafiłam z polecenia znajomych i to był zdecydowanie najlepszy... Natalia Wszystko super, bardzo dziekuje! :D (1) Jazdy na najwyzszym poziomie, bardzo dobry kontakt. Zawsze mozna sie dogadac... Mariusz Dzięki MINI zdałem ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Do MINI trafiłem dzięki dobrym opiniom znajomych. I nie zawiodłem się. Szkołę... Marek K. Gorąco polecam! Panie Tomku, dziękuję i pozdrawiam!!! (1) Do OSK "MINI" przekonały mnie przede wszystkim pozytywne rekomendacje, które... Iza Dzięki!! (1) Do OSK MINI trafiłam po trzech oblanych egzaminach.I chyba lepiej trafić nie... Kasia Rycaj Polecam! (1) Szczerze polecam OSK MINI :). Teoria przeprowadzona sprawnie i szybko, w... Agata