POLECAM (1) PATRZĄC NA WCZEŚNIEJSZE OPINIE NIE MOŻNA NIE ZAUWAŻYĆ INSTRUKTORA PANA... MAGDA Szkoła godna polecenia (1) No i niemożliwe, stało się możliwe:). Jeśli zastanawiacie się, czy zacząć... M:) OSK MINI – Extra szkoła! (1) Kiedy już podjęłam decyzję o tym, że spróbuję zdobyć prawo jazdy trafiłam na... Agnieszka
Szkolenie (1) Bardzo jestem zadowolona z tego,że trafiłam do OSK MINI,ponieważ część... Angelika Polecam wszystkim (1) Przez prawie dwadzieścia lat wyznawałam teorię, że nie potrzebuję, nie chcę,... Magda Marcin - opinia (1) Świetnie przeprowadzone wykłady z teorii, dzięki którym nawet najmniej... Marcin . (1) Z pełną świadomością polecam MINI jako dobrą inwestycje: profesjonalnie... Aga POLECAM (1) Bardzo polecam OSK MINI ;) Teoria z panem Mariuszem byla perfekcyjna:) Jazdy... Katarzyna banakiewicz Jak najbardziej POLECAM ! (1) Szkole znalazłem przez strone internetową, szkółke uważam że najlepsza.... Maciej Polecam wszystkim , którzy chcą zdać prawo jazdy (1) Do tej szkoły jazdy przyszedłem po 3 niezdanych egzaminach.Wcześniej... Mateusz Ramotowski Szkoła MINI oraz Instruktor Jarek (1) Szkołę oraz instruktora polecił mi kolega, NIE ŻAŁUJĘ! POLECAM SZKOŁĘ JAK... Mateusz Mini szkoła z maxi podejściem (1) Bardzo polecam OSK MINI wszystkim tym, którzy chcą zarówno rozpocząć kurs jak... Kasia MINI - - szkoła godna polecenia. (1) Wszystkim, którzy stoją przed wyborem szkoły nauki jazdy gorąco polecam MINI... Adam Dziękuję Piotrowi - Ze mną dokonał niemożliwego! POLECAM! :D (1) Zazdroszczę tym, którzy kurs w MINI mają od początku. Profesjonalizm czego... Ola POLECAM OSK MINI!!! (2) WITAM.POLECAM OSK MINI JAKO ABSOLWENT GDYŻ WSPÓŁPRACA Z NIMI ZAKOŃCZYŁA SIĘ... MARCIN WAWA Satysfakcja gwarantowana :) zdany egzamin za PIERWSZYM podejściem! (1) Szkołę MINI poleciła mi koleżanka i naprawdę nie żałuję bo świetnie... Magda Dla zapracowanych-polecam! (1) Zdecydowanie polecam szkółkę mini! Skorzystałam z weekendowego kursu... Marian Naprawdę Nr 1 w Trójmieście (1) Jeśli ktoś chce zdać prawko szybko i skutecznie, to polecam Mini. Nie będę... Viola Gorąco polecam! (1) Wziąłem w OSK Mini 10 dodatkowych godzin po niezdanym egzaminie. Nie umiałem... Kamil C. Tomek - opinia (1) Szkola MEGAA naprawde godna polecenia, bardzo dobre podejscie. Zdalem za... Tomek