Polecam instruktora Krzysztofa (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Trasa egzaminacyjna całkowicie znana.... Adrian Polecam instruktora Pana Piotra (1) Jezeli ktos chce byc przygotowany dobrze na egzamin to polecam Pana... Tetyana Gorąco polecam OSK Mini i instruktora Pana Tomka (1) Teoria u Pana Mariusza - dokładnie tłumaczy, dużo omawiania konkretnych,... Jakub
Polecam OSK MINI i istruktora p. PIOTRA !!! (1) Gorąco polecam szkołę jazdy OSK MINI. Bardzo przyjaźnie nastawiona obsługa do... Maciej Polecam - prawdopodobnie najlepsza szkoła nauki jazdy (1) W szkole Pana Mariusza Świgonia odbyłem kurs na kat. A. Wysoki standard i... Sławek Polecam szkołę OSK MINI i Pana Roberta !! (1) Bardzo długo zwlekałam z wyborem kursu na prawo jazdy. Ostatecznie padło na... Ania POLECAM! (1) Chciałabym bardzo serdecznie polecić tą szkołę, ani przez chwilę nie... Kasia Gorąco polecam (1) Szokła OSK MINI jest profesjonalna a jej pracownicy życzliwi i pomocni.... Tomek Polecam Serdecznie (1) Serdecznie polecam szkołę OSK-MINI i instruktora Pana Tomasza. Jest on miłym... Matuesz Jak najbardziej polecam. (3) Wprawdzie nie chodziłam tutaj na kurs, a jedynie po niezdanym egzaminie... Monika. JAZDY DODATKOWE Z INSTRUKTOREM PANEM PIOTREM (1) Na tydzień przed wyznaczonym terminem praktycznym z kat.B udałam się do... Kasia Polecam (1) Witam gorąco polecam szkołę OSK-MINI i instruktora Pana Łukasza. Jazdy... Tomek Polecam instruktora pana Piotra ! (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w OSK MINI u instruktora pana Piotra po trzech... Ewa serdecznie polecam (1) Do instruktora Pana Tomka trafiłam po 2 latach nauki u innego instruktora w... Anna Super szkoła! (1) Ucząc się w tej szkole zdałam wszystkie egzaminy jednego dnia za pierwszym... Gosia Satysfakcja Gwarantowana (1) Mimo że do testów podchodziłem wiele razy, prawdopodobnie nigdy bym nie zdał... Piotr Romasiuk Polecam wszystkim OSK MINI w Gdańsku i instruktora Pana Piotra !!!! (1) Wykupiłem dodatkowe godziny w OSK Mini ponieważ w poprzednich szkółkach nie... Paweł G Polecam OSK MINI ! Dzięki PANU TOMKOWI zdałam za pierwszym razem :) (1) OSK MINI to bardzo dobra szkoła :) PAN TOMEK - instruktor, to wyjątkowo... Ewa Naprawdę warto (1) Zajęcia teoretyczne odbyłem z p. Mariuszem, który w sposób jasny i przystępny... Wiktor Polecam ! (1) gorąco polecam instruktora Pana Piotra. Nauczył mnie więcej przez parę godzin... Magda