POLECAM (1) Bardzo polecam ten ośrodek, w szczególności instruktora jazdy Krzysztofa.... Ola Wybor- ktorego nie zaluje (1) Chcialabym kazdemu polecic szkole OSK MINI! Napewno to bedzie wasz - trafny... Lena POLECAM:-) (1) Do szkoły MINI trafiłam ponad rok po rozpoczęciu nauki na prawo jazdy. Kurs... Lucyna
xyz - opinia (1) ja jezdzilem z lukaszem stoikiem to on napewno nie jest ale jesli chodzi o... xyz Świetna szkoła jazdy (1) Moim zdaniem jest to najlepsze OSK w Gdańsku. Poziom nauczania z teorii jest... Ania Pełen sukces! (1) Zajęcia teoretyczne solidnie przygotowały mnie do pierwszej części egzaminu,... Agnieszka Polecam (1) Bardzo dobra szkoła, egzamin zdałem za pierwszym razem.Moim instruktorem był... Mariusz Zdaj za pierwszym razem! (1) Szczerze polecam szkołę OSK mini, Egzamin teoretyczny zdany za drugim razem,... Adam Polecam (1) Witam na początku podchodziłem z nie chęcią do tej szkółki miałem na oku inną... Damian POLECAM SZCZERZE (1) Zachęcam wszystkich do wyboru właśnie tej szkoły OSK MINI!!! Część... Anna B Nie wierzę ale ZDAŁAM!!:) (1) Początkowo chciałam wybrać inną szkołę ale ze względu na lokalizację... Eva Jak chcesz zdać za pierwszym to POLECAM ! PRAKTYKA Z P.Piotrem (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem trasa dokładnie taka jak... Km Z Piotrem zdasz za pierwszym razem ;) POLECAM!! (1) Osobiście polecam szkołę MINI.! Na część praktyczną kursu miałam szczęście... Agata Polecam (1) Szkoła jazdy jest zdecydowanie godna polecenia. Jeździłam z Panem Piotrem i... Ania polecam (1) Chciałabym polecić bardzo szkołę MINI. Bardzo podobał mi się poziom nauczania... Roksana Połubok Mini Is Super Driving School (1) I have joined Mini Driving School in the last month to practice driving in... Sunil Kumar Polecam (1) Bardzo polecam tę szkołę, w szczególności p. Krzysztofa, który potrafi dobrze... Izabela REWELACJA (1) Szczerze polecam tę szkołę. Szczególnie instruktora jazdy pana Krzysztofa.... Agata Szkoła godna polecenia (1) Szkoła choć mała godna polecenia. Zajęcia teoretyczne były przeprowadzone... Damian Grudziński Polecam warto ! (1) Witam tak jak moja ocena sugeruje poziom nauczania w tej szkole jazd jest... Krzysztof Łochowski