OSK mini (1) Polecam OSK mini. Zajęcia teoretyczne prowadzone są rzetelnie i zrozumiale... Kacper Polecam OSK MINI (1) Polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia nad wyborem OSK MINI. W moim... Schumacher osk mini (1) Polecam osk mini, profesjonalne podejście, jazdy w miłej atmosferze. Wykłady... Paweł
Osk Mini (1) Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne miałem z Panem Piotrem . Konkretny... Miszczu Osk Mini (1) Zapisałem się tutaj na kurs prawa jazdy. Wykłady teoretyczne były bardzo... Michał Najlepszy OSK w Gdańsku:) (1) Kilka lat temu ukończyłam kurs w innym ośrodku w Gdańsku i zaliczyłam kilka... Asia Osk Mini (1) OSK MINI Witam! Chciałabym serdecznie podziękować OSK MINI za przygotowanie... Ada Polecam! (1) Z OSK Mini zdałam za pierwszym razem za równo teorię jak i praktykę ;) Jazdy... Ania Polecam !!! (1) Polecam OSK mini wszystkim ,którzy mają zamiar zdać egzamin za pierwszym... Gosia zdecydowanie polecam (1) Polecam każdemu. Szybko i profesjonalnie przeprowadzony kurs teoretyczny.... Kevin Najwyższa jakość!Polecam (1) Polecam,pełen profesjonalizm w prowadzeniu zajęć teoretycznych i... Agnieszka OskMini (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy naprawdę bardzo miła atmosfera fajna przygoda... Radosław polecam OSK MINI oraz Piotra jako instruktora (1) Świetnie prowadzone zajęcia teoretyczne. Jazdy z Piotrem to przyjemność, miła... Marcin J Super!!! Polecam!!! (1) Bardzo dobry OSK, super atmosfera, bardzo dobre i ciekawe nauczanie na... Piotr K. Najlepsze jazdy dodatkowe! (1) Z OSK Mini wyjeździłam zaledwie 4 godziny dodatkowe, ale okazało się, że to... Ania J Goraco polecam OSK MINI :) (1) Takze zdalem egzamin. Kurs przeprowadzony bardzo dobrze. Wyklady z panem... Tomek ok (1) super. Szczególnie polecam p. Michała. Jazda z nim to moim zdaniem 100%... Marek GORĄCO POLECAM !!! (1) Witam. Chciałabym wszystkim polecić szkołę OSK MINI, a przede wszystkim... Agnieszka Szkoła NUMER 1 w Trójmieście (1) Właśnie zdałam egzamin Państwowy (teoretyczny i praktyczny) za pierwszym... Justyna Polecam każdemu!! ;D (1) Na samym wstępie chciałabym bardzo pozdrowić instruktora Krzysztofa i... Marta