Prosto do celu (1) Chyba najważniejsze jest to, że po 7-miu latach się przełamałem i... Tomek POLECAM OSK MINI I P. MICHAŁA (1) Wczoraj zdałam egzamin państwowy. Co prawda przygotowywałam sie do niego dość... Małgorzata Polecam. (1) Zdecydowanie polecam każdemu OSK Mini oraz mojego instruktora Krzysztofa.... Hubert
Szkoła godna polecenia! (1) Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Mini! Zajęcia z teorii przeprowadzane były... Dominika Zdane za pierwszym razem! (1) Serdecznie polecam! Ja wybrałam kurs weekendowy przyspieszony, wszystko było... Paulina bardzo dobra szkola (1) Bardzo polecam ta szkole, wyklady dobrze prowadzone , wykladowcy nie nudza,... kamil Zdałem za pierwszym razem!!!!!!!!!! (1) Wysoki poziom nauczania profesjonalne podejście nauka teorii w szkole mini... Andrzej SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM (1) Według mnie OSK MINI to najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście. Kurs... Ola MINI- ocena na szóstkę :) (1) Egzamin zdany bez problemu za pierwszym razem - przedwczoraj. Przygotowanie... Marek M. Polecam OSK Mini i Pana Krzysztofa !!!!!!! (1) Polecam szkołę OSK Mini a w szczególności Pana Krzysztofa na instruktora. z... M Nic dodać nic ująć po prostu najlepsi :D (1) Na początek pochwalę się i zarazem podziękuję. Pawle tylko dzięki tobie... Maciek Lepiej trafić nie można! (1) W MINI można spotkać się z przemiłą i kompetentną obsługą. Kurs... Kasia Kawalec Polecam ten ośrodek! (1) Kilka dni temu zdałem na A za pierwszym razem. Nigdy do tej pory nie miałem... Krzysztof Za pierwszym razem :) (2) Właśnie odebrałam prawo jazdy :) Dzięki mini i co wydawało mi się niemożliwe... Ola Polecam OSK MINI (1) Bardzo polecam naukę jazdy OSK MINI. Teorię miałem w trybie przyspieszonym w... Karol Gorąco polecam MINI (1) Bardzo dobra szkoła, miła obsługa i świetni instruktorzy. Osk mini dobrze... Michał osk mini okej (1) Odbylam kurs przyspieszony weekendowy, jazdy mialam z Jackiem, super mi się... martyna Z MINI tylko za pierwszym razem! (1) Zdałam z MINI za pierwszym razem !!! Panowie instruktorzy z OSK MINI to... Basia Najlepsi z najlepszych (1) Ze spokojem ducha mogę gorąco polecić, tę szkołę jazdy mini. Obsługa na... Bartosz Nie rozumiem tych pochlebnych opinii (2) Po 30 wyjeżdżonych godzinach oblałam egz wew i usłyszałam że muszę wykupić... ja