Szkoła warta polecenia (1) Kurs teoretyczny trwał krótko, był przeprowadzony w jasny i zrozumiały dla... Paulina OSK MINI jest najlepszą szkołą nauki jazdy (1) Witam. Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, a to wszystko... Patrycja Super partia (1) Bardzo zacna szkoła! Wszystkie trzy osobistości z którymi miałem styczność... Kruk
Wspaniala szkola :) (1) Nauke rozpoczelam w marcu :) kurs przyspieszony byl naprawde ciekawy i bardzo... Iwona *********** (1) B. dobra szkoła, wysoki poziom nauczania, profesjonalne przygotowane kursanta... Angela Super szkoła ! (1) Wszystko przebiegło szybko i sprawnie . Chodziłam na Kurs przyspieszony i... Aga POLECAM (1) Gorąco polecam PANA KRZYSZTOFA ! Kurs przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Krzysztof Mejer kurs kategoria A (1) Profesjonalne podejście do klienta. Zarówno część teoretyczna jak i... Marika polecam Krzysztofa! (1) Polecam naukę z instruktorem Krzysztofem z Osk Mini. Jest bardzo kompetentny... Julia K opinia (1) Pomimo mało istotnych zastrzeżeń co do nauki teorii (której i tak, jak... dru Godny polecenia OSK MINI! (1) Osk mini jest wspaniałym ośrodkiem szkolącym kierowców! Wiele się tam... Michał S Polecam wszystkim! (1) Ośrodek nauki jazdy Mini był moim najlepszym wyborem, którego mogłam dokonać.... Agata R. POLECAM (1) Witam chciałbym polecić szkole OSK MINI!!! Tą szkole polecili mi bliscy.Część... Bartosz Stefańczyk Lepiej trafić nie mogłam!!! (1) Witam! Wybranie Waszej szkoły było strzałem w dziesiątkę. Zajęcia teoretyczne... Agnieszka Mini Nr 1 w Gdansku (1) Na kursie z teorii bardzo podobało mi się, był szybki, konkretny i w pełni... Igor Super Ośrodek (1) Osrodek polecam każdemu , Pan Mariusz przeprowadza teorie w prosty i jasny... Robert OSK MINI (1) Pan Mariusz jest profesjonalista, bardzo dobrze tłumaczy zasady panujące na... martyna Warto (1) Wykłady przeprowadzone na bardzo dobrym poziomie. Każde pytanie kursanta nie... Tomek1234 Polecam :) (1) Zajęcia teoretyczne były przeprowadzone przez p.Mariusza profesjonalnie i w... Marta Zdane za pierwszym razem (1) Powiem krótko i na temat. Świetnie prowadzone zajęcia teoretyczne. Jazdy z... Dawid