Dziękuje za dobre przygotowanie do egzaminu końcowego (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursantów zarówno na zajęciach praktycznych... Tomasz Szczerze polecam! (1) 5 lat temu robiłam kurs w innej szkole w Pruszczu Gd, nie mogłam zdać... Martyna K. Świetna szkoła i instruktorzy! (1) Bardzo polecam szkołę MINI ! Teoria to nie tylko nudne siedzenie na... Marta
Zdecydowane TAK (1) Polecam wszystkim którzy pragną nie tylko odbyć kurs ale przede wszystkim... Magda :) (1) Bardzo polecam tą szkołę w szczególności Pana Piotra dzięki niemu zdałem... Paweł Mini (1) Pisząc tą opinie nie mam podstaw do narzekań. Bardzo dobra szkoła, polecam.... Lewy Polecam instruktora Pana Tomasza! (1) Chciałabym gorąco polecić instruktora Pana Tomasza. Jest On bardzo fachowy,... Justyna Polecam instruktora Piotra (1) Bardzo dobra szkoła. Pan Piotr świetnie przygotował mnie do egzaminu,... Jarek OSK MINI (1) Autka w dobrym stanie, instruktorzy wymagający ale fair, wyjaśnią wszelkie... J Polecam :) (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursantów zarówno na zajęciach praktycznych... nathalie Polecam (1) Polecam szkołę OSKMINI wszystkim, którzy chcą szybko i bezproblemowo zdać... Paweł K. polecam (1) Polecam gorąco. Pan Tomek- miły, spokojny, wszystko wytłumaczy. Jazdy z nim... kkkkkk Polecam OSK MIni , instruktora Łukasza !!! (1) Polecam OSK Mini w 100%. Teoria - przyspieszony kurs. Idealny wybór dla osób... Monika POLECAM PANA PIOTRA (1) Bardzo polecam osk MINI Bardzo polecam tą szkolę, wykłady prowadzone przez... EWA Polecam szkołę i instruktora p. Tomasza K. (1) Egzamin na prawo jazdy oblałam bardzo dużo razy ( tak dużo, że straciłam... Zosia Polecam, ale... (1) Jak wszyscy, polecam pana Tomka. Instruktor taki jak powinien być, spokojny,... luk POLECAM TĄ SZKÓŁKĘ!!! (1) Bardzo polecam tą szkółkę, pan Mariusz (właściciel szkółki) jest bardzo w... Paweł Polecam instuktora Tomka (1) Instuktor Tomek to wyjątkowo spokojny, rzeczowy, opanowany i konkretny... Magda st - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu. Kontakt z Panem Mariuszem (właściciel)... st POLECAM, EGZMIAN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Szczerze mogę polecić szkołę. Ja zdawałem na kat. A. Kurs teoretyczny... Jan