SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA PANA TOMKA (1) Szkołę- MINI, znalazłam przez internet. Bardzo dobra szkoła, najlepsza... AGNIESZKA Polecam instruktora Tomka! (1) W szkole MINI wykupiłam dodatkowe godziny jazdy i wiem, że to była naprawdę... Magda H. Polecam (1) W OSK Mini wykupiłam jazdy dodatkowe. Miałam ogromne szczęście ponieważ... Joann
Zdałam ! Polecam instruktora Monikę Kwiatek ! (1) Monika Kwiatek - wspaniały instruktor, cierpliwy i w pełni zaangażowany w... Anna Najlepszy wybór ;) (1) OSK Mini poleciła mi siostra i w 100% miała rację - wykłady pana Mariusza są... Nika GORĄCO POLECAM (1) gorąco polecam MINI Właśnie dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy, nie będę... Michał Zdałam! Podziękowania dla Krzysztofa Asztemborskiego! (1) To był expresowy kurs Prawa Jazdy jak dla mnie. Zapisałam się na kurs... Magda H POLECAM (1) Wykupiłam 10 dodatkowych godzin szkole jazdy MINI. Jestem bardzo zadowolona,... Dorota Dobry wybór (1) Bardzo długo zwlekałam z zapisaniem się na prawko. Ostatecznie, zdecydowałam... asia POLECAM !!!! (1) Zdałem za pierwszym razem.Teoria i nauka jazdy na wysokim poziomie.Polecam... Roman Świetnie uczą!!! (2) Trafiłam do tej szkoły po tym jak koleżanką ja zachwalała. Zapisałam się po... Anna Najlepsza szkoła w Trójmieście, szczerze polecam!!! (1) Witam, wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszy podejściem, zarówno... Bartek POLECAM!!! (1) OskMini to najlepsza szkola jazdy w Gdansku! Zajecia teoretyczne byly... Karolina S Jarek zdaje egzamin :) (1) Polecam jazdy z Jarkiem. Czasem twierdzi, że krzyczy, ale to nieprawda :),... Pamela Udało się! (1) Mogę śmiało powiedzieć, że jestem kierowcą dzięki szkole Mini. Kameralne,... Kasia WIELKIE DZIEKI DLA JARKA!!!!!!!WYBIERZCIE GO, A NIE POZALUJECIE:) (1) WITAM:) POLECAM JARKA KAZDEMU,A W SZCZEGOLNOSCI NERWÓSOM,BO SWIETNIE SOBIE Z... SYLWIA Jazdy dodatkowe w osk mini (1) W OSK Mini wykupiłam jazdy dodatkowe, zostałam szybko i uprzejmie obsłużona,... Dorota Bardzo dobra szkoła dzięki Panu Tomkowi! (1) Cały kurs trwał koszmarnie długo - po ekspresowej teorii niestety moje jazdy... Mateusz Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam! Naprawdę polecam! Kurs teoretyczny przeprowadzony na... Natalia Pełen profesjonalizm. (1) Wysoka jakość szkolenia, świetny kontakt z wykładowcami. Egzamin zdany za... Michał