Dorota (1) Polecam OSK MINI wszystkim, którzy zamierzają porządnie nauczyć się jeździć.... Dorota Karolina ;) - opinia (1) Szkoła jest SUPER ;) Zdałam prawko za 1 razem ;) trasa egzaminacyjna była mi... Karolina ;) W pełni zasłużona opinia (1) Przy wyborze tego OSK sugerowałam się przede wszystkim opiniami na forum i... DM
sukces dzięki MINI ! : ) (1) trafiłam do Mini przez przypadek i zostałam na dłużej, zdając dzisiaj... Ania Polecam ! (1) Zajęcia teoretyczne były prowadzone w ciekawy i przystępny sposób. Jazdy... Julia Podziękowania (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się całkiem w innym OSK w Gdańsku. Po... Weronika Gorąco polecam!!! (1) Jeżeli chcecie zdać prawo jazdy za pierwszym razem bez żadnych problemów to... Cienias :) OSK godny polecenia, szczególnie nauka u Pana Marcina (1) Bardzo dobrze wspominam jazdy w tym ośrodku. Pan Marcin potrafi wszystko... Karol Polecam naukę jazdy u Pana Tomka (1) Ogromny szacunek i wyrazy uznania kieruję w stronę instruktora Pana Tomka,... Asia O. POLECAM ! (1) Do OSK Mini trafiłam zachęcona pozytywnymi opiniami na stronie internetowej... Kasiula Gorąco polecam!!! (1) Jeżeli chcecie zdać prawo jazdy za pierwszym razem bez żadnych problemów to... Cienias ;) Gorąco polecam ! (1) Bardzo bardzo bardzo gorąco polecam OSK MINI . Teoria z panem Mariuszem była... Marta Mini godna polecenia (1) Uważam że, OSK MINI jest szkołą godną polecenia. Od samego początku kursu... Łukasz serdecznie polecam, bardzo dobra szkoła (1) Teoria mija szybko na kursie przyspieszonym, wszystko jest dobrze objaśnione.... Tomek Egzamin w niebieskiej sukience (1) Przed rozpoczęciem kursu nigdy wcześniej nie miałam styczności z samochodem.... Magda egzamin zdany za 1 razem :) (1) Chciałabym serdecznie polecic jazdy z Panem Tomkiem. Głownie za: spokój... Karolina Ł. Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem. zajęcia teoretyczne są bardzo ciekawie prowadzone.... Kasia Polecam bo warto!! (1) Polecam szkołę jazdy Mini, Instruktorzy potrafią świetnie przygotować do... Tommie Polecam! (1) OSK mini polecam z czystym sumieniem. Doskonale przygotowali mnie do egzaminu... Mateusz Tylko OSK Mini (1) Zdałem za pierwszym razem. Świetny instruktor Marcin, bardzo dokładny ale... Mateusz G.