Polecam OSK MINI i instruktora Pana Krzysztofa (2) Gorąco polecam Pana Krzysztofa instruktora jazdy, bardzo rzetelnie... Mateusz Szczerze polecam (1) Świetnie prowadzone zajęcia, teoria zdana bez problemu. Szczerze polecam p.... Marta Polecam (1) Szczerze polecam! Jazdy zaczyna się z centrum Gdańska dzięki czemu poznałem... Dawid B
Jak najbardziej polecam!!! (1) Świetna szkoła nauczania. Bardzo wszystkim przyszłym kierowcom polecam. Kurs... Od dziś kierowca Polecam! (1) Serdecznie polecam OSK MINI. Nauczanie na najwyższym poziomie. Podczas... Małgorzata Kosiorek Polecam wszysykim !!!!!!!! (1) Polecam osk mini ponieważ są tam świetni instruktorzy którzy potrafią bardzo... Tomasz Rutkowski OSKMINI - zawsze można się dogadać (1) Mega promocja, jeżeli przyjdzie się we 2 do osk zapisać na nauki.... Marcin Banach Jak najbardziej polecam! (1) Wyklady przeprowadzone przez Pana Mariusza byly prowadzone w sympatycznej... Marcin Sprawnie i na temat (1) Kurs weekendowy z teorii to wszystko w pigułce - nie przeszkodził w zdaniu za... Natalia OSK MINI - Najlepsi w Trójmieście (1) Bardzo polecam OSK Mini! Na ten ośrodek zdecydowałam się po wyczerpującej... Magdalena B-k. REWELACJA (1) Nigdy nie piszę opinii w internecie, ale w tym przypadku postanowiłem zrobić... Konrad jak najbardziej polecam! (1) wykłady z teorii przeprowadzane są na prawdę bardzo ciekawie, z humorem oraz... sega Polecam. (1) Za pomoca OSK Mini zdalem bez problemu teorie i praktyke na kategorie A2 i B.... Grzegorz Serdecznie polecam! (1) Polecam skorzystanie z kursu na prawo jazdy w OSK Mini i z usług instruktora... Sylwia Polecam ! (1) Jezdzilem w OSK mini z panem Jackiem. Bardzo rzetelny instruktor, ktory... Dominik Jak najbardziej polecam! (1) Nie uczęszczałam na kurs w tej szkole ale zdecydowałam się na wykupienie... Weronika Opinia (1) Polecam szkółkę jak i w szczególności Pana Krzysztofa. Przegadane 30 godzin... Ponczek Gorąco polecam (1) Polecam osk.mini. wszystkim którzy mają zamiar robic sobie prawo jazdy i... karolina Gorąco polecam!! (1) Gorąco polecam, zwłaszcza Instruktora P. Krzysztofa. Miła atmosfera, bez... Maja Łatwo i przyjemnie (1) Polecam Osk Mini oraz instruktora Krzysztofa luźne ale zarazem profesjonalne... Bartek