OSK Mini (1) Ośrodek można polecić, teoria jest bardzo miła i nie nudząca. Instruktorzy... Michał Zaremba OSK MINI (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK MINI. Szczególnie polecam instruktora-... Ola Osk Mini (1) Polecam Osk Mini- bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu teor. jak i... Natalia
Miło, przyjemnie i dokładnie (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zaliczony przy pierwszym podejściu. Teoria... Gabriel POLECAM! (1) Serdecznie polecam! Profesjonalnie, kulturalnie i w miłej atmosferze :)... Jędrzej Adam Rębilas - opinia (1) W Osk Mini wziąłem udział w kursie teoretycznym weekendowym, który doskonale... Adam Rębilas POLECAM OSK MINI (1) Serdecznie polecam OSK MINI. Uczęszczałam na kurs przyśpieszony popołudniowy,... Liliana chcesz nauczyć się jeździć to z osk mini (1) Witam,w dniu 23.06.2015 otrzymałam wynik pozytywny za część praktyczna i to... Monika OSK MINI- opinia (1) Część teoretyczna była przeprowadzona rzetelnie, najważniejsze informacje... Michał Bardzo polecam ! (1) Bardzo polecam OSK Mini a w szczegolnosci sympatycznego instruktora Tomasza,... MB Egzamin zdany przy pierwszym podejściu :) (1) Śmiało polecam tę szkołę. Teorię miałam z Panem Dariuszem, jazdy z Panem... Ewa Polecam (1) Polecam tę szkołę z czystym sumieniem. Przyspieszony kurs przeprowadzony... Paweł Zdecydowanie instruktora p. Krzysztofa!!! (1) To właśnie dzięki niemu - od ponad tygodnia ( egzm. prakt. 15.05.15) jestem... JAN K. Bardzo dobry ośrodek nauki jazdy (1) Kurs miałam przyśpieszony, ale zdecydowanie był wystarczająco wyczerpujący... Maria Romstad Polecam! (1) Prawdopodobnie najlepsza szkoła jazdy na świecie, z pewnością najlepsza w... Ola Polecam!!! (1) Kurs prawa jazdy zaczęłam w lutym. Teorię miałam z Panem Mariuszem, który... Paulina polecam (1) Polecam szkołe jazdy mini. Przemiły pan właściciel oraz instruktor pan... magda Zachęcam (1) Serdecznie zachęcam do skorzystania z usług ośrodka. Z samego początku bardzo... Filip M. POLECAM !!! (1) Szkoła bardzo przyjazna. Wykłady i ćwiczenia w małych grupach prowadzone... Adrianna POLECAM! (1) Polecam zdałem za pierwszym razem. Dziękuję P.Przemkowi który mnie tak dobrze... Michał L