Super osk (1) Do mini uczęszczał mój starszy brat i to on polecił mi szkółkę. Teoria jak i... Ania Tylko osk mini (1) Gorąco polecam,jestem bardzo zadowolony,przyjemne i skuteczne przygotowanie... TOMASZ Polecam OSK Mini! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w Mini. Szkoła w dobrej lokalizacji Gdańska.... Anna
Osk MINI dobry wybór na zrobienie prawa jazdy (1) Szczerze polecam tą szkolę oraz instruktora Pana Radka jest wymagający ale... Sławomir Nie ma lepszego wyboru (1) Od świetnej lokalizacji przez merytoryczne teoretyczne zajęcia po efektywną... Robert B. Dziś jest mój dzień ! :) (1) Wczoraj pełna obaw, dziś mega szczęśliwa! PORD GDAŃSK zdobyty! Najpierw na... Agnieszka G. Dobra szkoła (1) Solidna szkoła jazdy. Solidne przygotowanie. Zdałem egzaminy państwowe za... Kamil polecam pana Radka jako instruktora (1) Kurs przebiegł w bardzo przyjemnej atmosferze, pan Radek jest cierpliwym i... Basia Jestem na tak. (1) 14 września mój egzamin otrzymał wynik pozytywny więc teraz kolej na mnie,... Pani K . (1) zdane za 2gim razem! :) jazdy z Przemkiem - polecam. dużo wiedzy ale też... J Jako Instruktora polecam Pana Radka (1) Polecam jako Instruktora Pana Radka, na spokojnie wszystko wytłumaczy, nie... Patryk Świetna praktyka i ogromne wsparcie (1) Muszę przyznać, że wyrobienie prawa jazdy było jednym z największych... smoczyca polecam Jacek i Tomek (1) Polecam , jazdy odbyłem z Jackiem i dodatkowe jazdy z Tomkiem , wszystko... karol Polecam pana Radka jako instruktora (1) Świetny instruktor wyrozumiały, spokojny, z rozległą wiedzą, którą potrafi... Szymon Pan Piotr najlepszym instruktorem ever! (1) Na wykładach dużą wagę przywiązywali do bezpieczeństwa jak również na... Marysia z Pruszcza Instruktor p. Tomek (1) Polecam jazdy dodatkowe, bardzo dobre podejście do kursanta. Julka Instruktor Pan Radek godny polecenia. (1) Bardzo polecam Pana Radka, pamiętam pierwszą lekcję , która odziwo nie była... N.N Polecam Pana Radka (1) Cierpliwość to nie jedyny atut Pana Radka. Polecam kurs w tej szkole za... Lukasz Bardzo polecam P.Roberta! (1) Jestem bardzo zadowolona z OSK mini. Właśnie zdałam egzamin i to za pierwszym... Paulina B zdane za pierwszym podejściem (1) Po jazdach z instruktorem Jackiem egzamin na kategorię B zdany za pierwszym... Michał