English Language Classes (1) Michał is a fantastic driving teacher. Very easy to get on with,... Daniel Serdecznie polecam (1) Osk Mini to moim zdaniem najlepsza szkółka dla przyszłych kierowców. Cena w... Adam Ś. Profesjonaliści w 100% (1) Wszystkim polecam ten ośrodek. Jeździłem z Panem Michałem, który w doskonały... Piotr
Jezeli pytasz o instruktora,to tylko Pan Radosław (1) Witam wszystkich,ktorzy zaczynają przygode z prawem jazdy i OSK... Marlena Polecam! (1) Polecam szkole ! Bardzo wysoki poziom nauki, jezdze z Panem Radkiem, bardzo... Adam Profesjonalnie i sympatycznie! (1) Polecam OSK MINI,a przede wszystkim instruktora Jacka- bardzo dobre,... Alicja Polecam, jeśli... (1) Jeśli chodzi o teorię, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jeśli natomiast mówimy o... Karina POLECAM (1) Polecam OSK MINI, a w szczególności instruktora Pana Darka. Pan Darek ma... Justyna Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam OSK MINI, a szczególnie instruktora Krzysztofa!... Joanna Polecam!!! (1) Polecam OSK Mini. Kurs teoretyczny minął bardzo szybko. Jeśli chodzi o część... Dagmara POLECAM! (1) Wielkie DZIEKUJE dla Pana Krzysztofa- to dzięki niemu praktykę zdałam za... Ada Polecam Krzysztofa (1) Polecam OSK MINI.Teoria super z panem Darkiem a kurs praktyczny z... Maria *** (1) Wszystkim osobom zastanawiającym się, jaki instruktor byłby dla nich... Karolina Polecam warto zaufać ! (1) Jak w temacie szkółka godna polecenia. Byłoby jeszcze fajniej gdyby kurs nie... Magdalenka Polecam (1) Serdecznie polecam ten ośrodek, zawodowcy znają się na rzeczy, instruktor... Filip Ch. Polecam (1) Polecam osk mini, a w szczególności Pana Radka, wysoki poziom nauki, oraz... Marcin Polecam (1) Polecam OSK MINI najlepszą szkołę nauki jazdy w Trójmieście. Teoria i... Kaktus MISTRZOSTWO! (1) Kurs teoretyczny odbyty bez problemów, co prawda mój pierwszy instruktor... KaMsI POLECAM (1) Witam, gorąco polecam ten ośrodek. Teoria minęła w szybkim tempie i w... Aga Radoslaw is the best !! (1) Jazd uczylem sie u pana Radoslawa, przemily czlowiek w bardzo szczegolowy i w... Lukasz