polecam (1) Bardzo gorąco polecam instruktora Radka. Rewelacyjne szkolenie praktyczne.... Bartek Polecam i pozdrawiam OSK MINI (1) Polecam całą szkołę jazdy, kurs przebiegł sprawnie. Na części teoretycznej... Jakub Polecam (1) Egzamin w pordzie (teoria i praktyka) wszystko za 1szym razem!! To dzięki... Weronika
Gorąco polecam! (1) Szukając szkoły kierowałam się: - łatwym dojazdem (centrum miasta), -... Ala Polecam (1) Witam! Chciałabym polecić państwu OSK Mini a w szczególności instruktorów... Gosia Krystian ( 18 lat ) - opinia (1) Polecam OSK MINI ponieważ teoria idzie bardzo szybko jeśli komuś zależy na... Krystian ( 18 lat ) Polecam (1) Jazdy uczył mnie Pan Jacek, część teoretyczna w PORDzie zdana za 1 razem,... Łukasz Bardzo dobry Ośrodek!! (1) Bardzo dobra atmosfera mily instruktor Pan Radek.Potrafi nawet nauczyć... Patryk POLECAM! (1) Polecam wszystkim, pełna profeska :) Instruktora Krzysztofa oceniam na 11/10... Ola Polecam gorąco! OSK MINI (1) Polecam gorąco tą szkółke ;) Teoria prowadzona w sposób przystępny, choć... Paula, blondynka ;D Polecam :) (1) Gorąco polecam , fajna atmosfera . Teoria prowadzona przez Pana Piotra , na... Ola Bardzo dobra szkoła i prowadzący. (1) Bardzo dobra szkoła i prowadzący. Zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Maciej Turowski Polecam (1) Polecam osk mini, świetna baza dydaktyczna, niewspominajac o świetnej kadrze.... Mateusz Polecam! (1) Super atmosfera, dobra organizacja, rzetelni i konkretni instruktorzy. Po... Paulina Świetna szkoła jazdy. (1) Serdecznie polecam całą szkołę, a w szczególności instruktora Tomasza, który... Rafał Polecam wszystkim szkółkę Mini (1) Bardzo dobra szkoła, poziom nauczania na teorii jak i w praktyce ocenia na... Wyjazdowicz do Torunia ! :) Gorąco polecam (1) Gorąco polecam OSK MINI! Zadowolona ze swojego wyboru byłam od pierwszego... Basia Polecam Marta (1) Po nauce w innej szkole i paru niezdanych egzaminach byłam przekonana że po... Marta Polecam dobra szkolka (1) Bardzo wszystkim polecam mini. Bardzo sprawnie i merytorycznie przeprowadzona... Goska Polecam mini (1) Gorąco polecam wszystkim szkołę Mini. Jeszcze 2 miesiące temu nie umiałam... Asia