Najlepsza Szkoła Jazdy w Gdańsku (1) Swój kurs ukończyłam niedawno, jestem świeżo upieczonym kierowcą - egzamin... Dominika polecam (1) Jeżdżę z instruktorem Radkiem i jest w porządku. Dawid Polecam serdecznie! (1) Szkoła jazdy godna polecenia, teoria w formie expresowej, jazdy z Panem... Joanna
NAJLEPSZA SZKOŁA! (1) zaczęłam kurs przyśpieszony, cena na prawdę niska, udało mi się zrobić prawo... Paulina Zdecydowanie odradzam! (1) Strata czasu i pieniędzy, zdecydowanie zbyt późno zdecydowałam się na zmianę... E/Z Polecam (1) Gorąco polecam OSK Mini oraz instruktora Przemka, który jest pozytywnie... Alicja Polecam! (1) Gorąco polecam OSK MINI, zdałam wszystko za pierwszym razem. Dzięki teorii... M.J Świetna szkola (1) Kurs dobrze zorganizowany. Rzeczowo i zrozumiale. Wlaściciel w biurze zawsze... Dominik Polecam w 100%!!! (1) Szkoła OSK MINI to najtrafniejszy wybór. Została mi ona polecona i teraz ja... Ania Polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę! Teoria fajnie i zwięźle przedstawiona. Jeżeli... Marta Goraco polecam (1) Bardzo profesjonalna szkola . Wyklady prowadzone ciekawie i w milej... Ela Polecam bardzo, przystępne ceny, pomocni instruktorzy (1) Szczerze polecam tą szkołę jazdy, ponieważ udało mi się własnie zdać prawo... Klaudia Szkoła godna polecenia (1) Szczere polecam wybór tej szkoły, zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo... PAULINA Polecam! (1) Gorąco polecam, teoria świetnie prowadzona a z panem Radkiem super sie... Bartek D. - opinia (1) Polecam szkołę osk mini! Miałam jazdy z Panem Radkiem. Jest świetnym... D. POLECAM (1) Bardzo polecam lekcje z panem Radkiem bardzo miły człowiek a co najważniejsze... Daria Polecam (1) Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki Pani Radkowi. Polecam wszystkim Adrian Polecam (1) Kurs prawa jazdy zaczęłam z p. Krzysztofem po czym później przejął mnie p.... Magda Serdecznie polecam Pana Roberta Ossowskiego i OSK Mini (1) Witam, chciałbym serdecznie polecić OSK Mini oraz instruktora pana Roberta... Maciej Kowalczyk Warto się zainteresować (1) Szkoła w bardzo dogodnym miejscu i bez problemu można trafić. Co do jazdy... Damian