Profesionalizm oraz serce! (1) Moim instruktorem był p. MARCIN z OSK "Mini" . Bardzo dobry... BOŻENA S. Polecam (1) Pan Radek świetny instruktor z powołania bardzo polecam ma cierpliwość :) :)... Monika Polecam serdecznie (1) Osk mini to najlepsza szkoła. Szybki kurs na którym Pan Mariusz bardzo... Bartosz
Polecam ! (1) Jestem w połowie jazd z panem Radkiem i musze przyznac ze atmosfera i poziom... Patryk trochimowicz Super (1) Szkoła super wykłady na najwyższym poziomie Pan Mariusz bardzo dobrze... Arkadius Polecam szkołę (1) Polecam teorię z panem Mariuszem. Jazdy z panem Radkiem super. Wspaniała... Sebastian Mallek Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii (4) Mój kurs praktyczny z instruktorem Jackiem był fatalny. Praktycznie każde... Magda Zdałam za pierwszym razem! (1) Właśnie zdałam egzamin i to za pierwszym razem! Teoria również za pierwszym.... Joanna Jazdy doszkalające złoto (1) W OSK Mini wykupiłem dodatkowe jazdy, doszkalające. Kurs skończyłem w innej... Paweł Maniek Polecam serdecznie (1) Polecam serdecznie tę szkołę jazdy, zdałem egzamin praktyczny bez problemu za... Maciej rewelacja (1) zdałam bez problemowo teoria była precyzyjna i poprowadzona tak że wszystko... karina Polecam (1) Mam jazdy z p. Robertem i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest bardzo... Julian Polecam każdemu! (1) Szkoła godna polecenia,a jazda z Panem Radkiem to sama przyjemność. Warto... Mariusz Szkoła godna polecenia (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, teoria przedstawiona w... Marta MINI - ta szkoła przygotuje Cię do egzaminu! (1) Z wielką przyjemnością polecam Szkołę Jazdy MINI. Szybko i sprawnie... Kasia Super! Zdałem bez problemu (1) Polecam Pana Radka, super instruktor, wszystko wytłumaczy jasno, pokaże gdzie... Bartek Polecam ! (1) Polecam Szkołę OSK Mini a w szczególności Pana Radka. Rzetelnie przekazuje... R Polecam (1) Szybko i sprawnie przeprowadzona część teoretyczna, świetnie poprowadzona... Dorota Polecam OSK Mini (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam szczególnie instruktora pana Radka, który... Wiktor Maciej - opinia (1) Gorąco polecam OSK Mini. Kurs miałem z 2 instruktorami Przemkiem i Radkem... Maciej