prawko kat. B (1) A ja bardzo polecam, po przejeżdżonych godzinach w moim ośrodku i dokupionych... Natalia D. Gorąco polecam tę szkółkę (1) Polecam ośrodek, egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem bez żadnych... Marek Pan Radek wymiata (1) Tylko dzieki Panu Radkowi udalo mi sie pozytywnie przejsc przez szkolenie.... T
POLECAM (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Moim instruktorem był Pan Radek. Z czystym... Łukasz Pozytywnie (1) Od dnia 12.02.2016 r. od godziny 17.00 jestem szczęśliwym absolwentem tej o... Wodzik Gwarantowany sukces! (1) Miałam okazję współpracować z 3 instruktorami panem... Oliwia Za pierwszym razem (1) Szkoła naprawdę bardzo dobrze uczy. Instruktorzy posiadają dużo ilośc wiedzy,... Hubert Lekko nie było ale z perspektywy czasu warto :) (1) Sporo minęło, egzamin pozytywnie zdałam w czerwcu. Wczesniej wyjeżdziłam... Kasia Świetna szkoła (1) Polecam szkołę, wykłady w porządku, jazdy z Panem Radkiem również w bardzo... Kuba REWELACJA! (1) Gorąco polecam OSK Mini - indywidualne i życzliwe podejście do kursanta,... Monika Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze sposobu nauczania i podejścia do kursanta .... Bartek POLECAM !!! (1) Profesjonalnie przygotowane wykłady, multimedialne, ani razu nie zasnęłam... Agnieszka Super OSK :) (1) Polecam wszystkim którzy chcą szybko i efektownie nauczyć sie jazdy... Aleksandra S osk mini (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem te wewnetrzne jak i panstwowe. Polecam Pana... Mateusz.C Polecam (1) Egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem, praktyczny za drugim razem.... Marta J Polecam (1) Część teoretyczna przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Egzamin... Darius POLECAM (1) Polecam Pana Radka jako instruktora jazdy. Jest świetnym instruktorem i... Katarzyna B. Polecam (1) Po kilku niezdanych egzaminach wykupiłam 6 godzin jazd dodatkowych na... Anna Polecam (1) Polecam pana Radka jako instruktora. Doświadczenie, cierpliwość, spokój i... Anna B. Fajna szkoła oraz bonus w postaci niesamowitego instruktora! (1) Drogi kursancie!, Jeżeli chcesz nauczyć się prowadzić wzorowo samochód, oraz... Martyna