serdecznie polecam (1) Teoria w przyjemny i banalny sposób wytłumaczona przez pana Piotra. Jazdy... Kris Serdecznie polecam! (1) Przede wszystkim chciałbym podziękować Panu Radkowi, to właśnie dzięki Jego... Damian S. OSK Mini to najlepsza szkoła (1) Właśnie stałam się dumną posiadaczką prawa jazdy a to wszystko zawdzięczam... Sylwia
Michalina - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Radka ;) przyswoilam naukę prowadzenia auta w... Michalina Kamil - opinia (1) Polecam bardzo instruktora Radka, ekspresowa nauka i miła atmosfera Kamil Gorąco polecam! (1) Na tą szkołę zdecydowałam się całkiem przypadkowo. I nie żałuję. Egzamin... zadowolona posiadaczka prawa jaz Mega! (1) Wybrałem kurs ekspresowy - teoria odbyła się w ~2 tygodnie. Obrazowe i... Tomasz Super szkoła! (1) Szkołe tą moge polecić każdej osobie która zaczyna przygode na drodze, jestem... Michał bardzo fajna szkoła jazdy!! (1) Bardzo mili ludzie i miła atmosfera! Polecam goronco jako instruktora pan... Adam Sinkirwicz polecam (1) Polecam tę szkołę wszystkim. Wybrałam kurs przyspieszony. Teoria... Ola Nauka jazdy (1) Polecam bardzo dobrze tłumaczą na wykładach u Pana Mariusza nauka jazdy też... Wioleta.K Dobra szkoła (1) Bardzo dobra szkoła. polecam. Jeździłem z p. Marcinem. Przekazał mi wiele... Szymon Polecam! (1) Wybrałam szkołę nauki jazdy OSK MINI ze względu na liczne pozytywne opinie w... Weronika Serdecznie polecam ! (1) Kurs teoretyczny przeprowadzony szybko, sprawnie i w łatwy do zrozumienia... Martyna Serdecznie Polecam! (1) Wykupiłem w OSK MINI 10 h jazd doszkalających. Początkowo jeździłem z panem... Kamil Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Polecam szkołę OSK MINI! Miałam jazdy z Panem Marcinem. Jest najlepszym... Veranika Polecam (1) Kurs teoretyczny przeprowadzony szybko, sprawnie i w łatwy do zrozumienia... Michał Ekstra (1) Teoria szybko i bardzo zrozumiale przedstawiona. Praktyka z panem Radkiem... Sylwia Polecam (1) Teoria i Praktyka w PORDzie za pierwszym razem. Szczególnie polecam... Krzysztof Klawo (1) Polecam gorąco ośrodek szkoleniowy kierowców "MINI", ceny są przystępne, pan... Wojciech