polecam! (1) Obsługa w szkole bardzo dobra i pan bardzo sympatyczny :). Kurs teoretyczny... Patrycja Polecam! (1) Świetne podejście do kursantów. Kurs teoretyczny prowadzony w bardzo zabawny... Paulina Agnieszka Z - opinia (1) Super szkoła pan w biurze przesympatyczny:) zawsze pomocny udzielając... Agnieszka Z
Warto 100% (1) Polecam szkołę i instruktora Radka, bardzo miło się jeździ - tłumaczy błędy,... Wojtek Najlepszy OSK pod słońcem ! (1) Śmiało mogę polecić Szkółkę Mini, która jest przykładem fachowego podejścia... Paweł OSK MINI (1) Z całego serca mogę polecić tę szkółkę oraz najlepszego instruktora Pana... Marek Szkoła, która uczni z Ciebie dobrego kierowcę (1) OSK MINI to profesjonalna szkoła, która od podstaw wprowadzi Cię w świat... Julia Super szkoła!! (1) Polecam bardzo tę szkołę! Instruktorzy świetnie przygotowują kursantów do... Kursantka Paula - opinia (1) Polecam tę szkołę jazdy, bardzo miła obsługa, a jazdy z Panem Radkiem to sama... Paula Polecam (1) Wybrałam weekendowy kurs teoretyczny, z którego jestem bardzo zadowolona.... Małgo Dla wszystkich niezdecydowanych (1) Z całego serca bardzo polecam OSK MINI ! Miła , bezstresowa atmosfera,... Paula Super szkoła. (1) Bardzo podoba mi sie podejście do kursantów. Bardzo miła atmosfera w czasie... Nicola Super szkoła (1) Jestem zadowolona z kursu. Pan Mariusz bardzo pomocny. Terminarz jazd bardzo... Ola Janek - opinia (1) Gorąco polecam szkołę a w szczególności instruktora Radka. Lekcje prowadzone... Janek Polecam (1) Polecam osk mini. Perfekcyjne podejscie do osoby uczącej się, jazda bez... Paulina Serdecznie polecam ! (1) Dla wszystkich niezdecydowanych, jaką szkołę jazdy wybrać, polecam osk mini.... Dominika Zaangażowanie i profesionalzm (1) Jestem bardzo zadowolony z efektów nauczania. Moim instruktorem był Jacek,... David OSK Mini (1) Gorąco polecam OSK Mini i instruktora p. Tomka. Wielki plus za ekspresowy... Janek Polecam !!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru OSK. Szczerze polecam instruktora p. Radka,... kursantka :-) Nie polecam ! (1) Masakra. Auta zajechane na maxa , nie działa ogrzewanie, szyby parują...... Ewka